Šta je novo?

Ati Aiw

Svaki Pinnacle tjuner ima daljinac koji radi nikad jace, (super vata signal) i moze da se programira kako god zelis.

Izbunario sam i ja jednu AIW X800XT, AGP u novembru 06.

Karticu je probao kolega u servisu i sve radi OK.

Ja sam izgubio volju kada sam instalirao software (kao sto je vec bilo na forumu objasnjeno) i nisam mogao ni jednu FM stanicu da "ufatim" 😡. TV nisam ni probao, a i ne treba mi.

Kako stvari stoje, ne treba mi ni ovoliko jaka kartica (nisam postenu igru odigrao 2 mjeseca). Ice u prodaju, a privremeno ce da je mijenja "integralka" na "TA690G"

I da, taktovi za 2d su mi 400/400, a u 3d def. 500/500

zna li neko neku zamenu za remote wonder ???
tj. neki remote contorl koji radi nezavisno od graficke kartice (ati, nvidia), a koji moze kontrolisati neke osnovne komande tipa ukljuci winamp, power dvd, smanji/pojacaj zvuk i sl ????

Pa Remote Wonder radi nezavisno od graficke.
Trenutno je u masini 7600GT a RW sam instalirao naknadno. Sve sto si nabrojao od funkcija radi savrseno.

:wave:

Odakle ti RW ?
Jesi li ga kupovao naknadno ili ?

Da, toliko mi se svideo da sam uzeo jos jedan da imam kada prodam ovaj AIW... sada ih imam dva 😀

AGP aiw X800XT + RW i sve radi kako treba ... ako se ono silno mučenje sa instalacijom driver-a i software-a može nazvati "kako treba", pa jos ugasi timeshift, drajvere se ne usuđujem da reinstaliram jer ne znam da li će sve to ponovo proraditi (jednom sam ih samo, protivno svim uputstvima, samo šljepio preko starih i za divno čudo radi), a da ne pominjem koliko (bar meni) izleda bezveze onaj interfejs i ceo taj softverski konglomerat ... nisam uspeo ni da ga nateram da mi ispisuje nazive programa pri promeni, nakon što sam poređao kanale po svojoj želji, niti da nađem fine tuning .... na kraju sam i odustao od traženja svega toga.

Malo sam se zaneo. Elem, nisam probao FM, a CCC po nekad neće da se startuje u advanced modu, inače kao što rekoh radi.

Čistim je, kao i ceo komp, kompresorom.

Nazad
Vrh Dno