Šta je novo?

ati 9550 tv-out problem

set

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2003
Poena
619
Imam graficku abit 9550 i do pre neki dan mi je tv-out radio savrseno medjutim odjednom je prestao da radi. Uopste mi ne vidi tv i prikazuje da nije ni prikljucen. Posto sam imao s-video kabl od 5 metara koji je jedva dohvatao do tv-a moaro je da ide preko cele sobe, zbog toga sam pomislio da se nije negde pokidao medjutim kabl je ok a ja sam sto je jos gore kupio i kabl od 10 metara da bih probao. Dal je moguce da se nekako ispita da li radi tv-out, ili da nosim u servis posto mi je jos u garanciji.

Jesi li izvlacio kabl iz racunara dok je racunar/tv bio ukljucen? Ako jesi, moguce je da si nesto spalio.

P.S. Moderatori, ova tema bi mozda mogla u sticky - na svakih mesec-dva dana neko pita istu stvar. :d

koliko se secam tada kada je prestao da radi nisam izvlacio vec je bio ukljucen ali ranije jesam

Aktiviraj opciju forsiranog detektovanja tv-a, Mozda ti kabal ostecen i ne detektuje TV pa i ne pusta signal.

set je napisao(la):
Dal je moguce da se nekako ispita da li radi tv-out, ili da nosim u servis posto mi je jos u garanciji.

Ne bih da te pla$im, al' dal' ti je TV jos u garanciji?

tv nije i to mi je najmanji problem samo da nije graficka posto je ona jos u garanciji pa da je nosim pre nego istekne. Probacu da pustim na neki drugi tv pa ce da vidimo sta je a kolko su mi neki majstori rekli to na tv-u nije mnogo opasan kvar tako da opravka nebi bila mnogo skupa

uspeo sam da resim sa forsiranom detekcijom ali mi sad ne pamti podesavanja pa se svaki put kad restartujem racunar iskljuci tv i moram ponovo da ga ukljucujem.

Mislim da ti je problem u kablu. Probaj Neki drugi od druga ili komsiije.

Poz, Niksa

Nazad
Vrh Dno