Šta je novo?

ati 7790 performance driver ne mogu skinem

cobraman

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2009
Poena
415
Moja oprema  
Laptop
Asus vivobook pro 15 oled
Mobilni telefon
Huawei p30 pro
Pametni uređaji
Huawei gt2
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
moze li mi neko ako ima postaviti pa da skinem od njega...na sajtu amd mi ne da, linkovi takodje ne rade na drugim sajtovima koji opet vode ka amd sajtu....

dakle ati 7790 performance driver....NIGDE NEMA DA SE SKINE!:mad:

Hvala:smash:

Poslednja izmena:
Јел пробао неко флешовање 260х биоса у 7790 ? Пцб и гпу су идентични, баш ме занима да ли би флеш помогао јер су драјвери за 260х испеглани, а ту је и мантле.

Mislim da je pored 290x,290 i 260x GCN 2.0 sa podrskom za True Audio tako da tesko mozes da flasujes njen bios na 7790.

Uspeli su neki da flashuju ali kolko znam niko nije uspeo da pokrene igre sa flasovanom 7790 zbog problema sa memorijom i kao sto sam reko nisu potpuno iste karte True Audio je hardverska implementacija tako da se sigurno ralikuju 260x i 7790.

uzmi lepo pa pročitaj tekst .

Mislim da 100% moze da se flesuje BIOS evo predloga ko ima MSI 7790HD-OC da nadje BIOS od Sapphire R7 260X posto su im isti klokovi i GPU-a i memorije
Kad flesuje nek javi kako radi ( za svaki slucaj pre flesa nek obrise specijalne drajvere za 7790HD pa nek stavi nove za 260X posle flesa srecno i javite sta ste uradili) postoji safir verzija sa istim klokom ali 1Gb DDR5 memorije jos bolje da nadjete tu verziju BIOS-a
7790-260X.png

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno