Šta je novo?

ati 7000

Monster

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
22.02.2002
Poena
619
E ljudovi kakva je ova graficka jel u rangu mx400.
I ako neko zna njenu cenu neka mi kaze jer mi je hitno potrebna nova karta jer je tnt2 otisla na nebo
Ili Ako znate neku drugu do 90 eura(geforce ne dolazi u obzir):confused: :confused: :confused: :confused:

Sve ovo naravno bez tv-out-a

Monster je napisao(la):
E ljudovi kakva je ova graficka jel u rangu mx400.
I ako neko zna njenu cenu neka mi kaze jer mi je hitno potrebna nova karta jer je tnt2 otisla na nebo
Dosla mi je u ruke jedna made by GigaByte. Slika ocajna, mutna, u 2D. Flight Simulator 2001 secka tamo gde je Voodoo3 radio glatko ... E Notaxe, nadje li neku 5-icu ?

Re: Re: ati 7000

vlasta je napisao(la):
Dosla mi je u ruke jedna made by GigaByte. Slika ocajna, mutna, u 2D. Flight Simulator 2001 secka tamo gde je Voodoo3 radio glatko ... E Notaxe, nadje li neku 5-icu ?

Da li vredi uzeti je posto mi nijedan mx ne radi na ploci.
Kosta malo vise nego mx400 da je ipak uzmem?

Re: Re: Re: ati 7000

Monster je napisao(la):
Da li vredi uzeti je posto mi nijedan mx ne radi na ploci.
Kosta malo vise nego mx400 da je ipak uzmem?
2D slika je ocajna. Ne uzimaj. Bolje nadji neki polovni Voodoo3.
Ja se preso pa ga prodao. Sad se patim sa Matrox-om G400, koji je dobar u 2D (ne tako kao V3), ali 3D je za plakati.

Re: Re: Re: Re: ati 7000

Znas sta ne razumem ako ona kosta 180 Dem. i ima 64 Mb ddr kako voodoo 3 sa 16 Mb rama moze da bude bolja.Ja sam mislio da je ona u rangu mx400 a i memorija joj radi na 300 i nesto Mhz

To ti nije los izbor, mada bi 7200 bio bolji. Probaj da izbegnes bilo kakvu VE varijantu kartic jer kosirti 64-bitnu DDR memoriju, sto znaci da je SDR brzi od nje... najbolje bi ti bilo ako bi mogao da nadjes stari LE ili SDR.

De si!

Monster je napisao(la):
Znas sta ne razumem ako ona kosta 180 Dem. i ima 64 Mb ddr kako voodoo 3 sa 16 Mb rama moze da bude bolja.Ja sam mislio da je ona u rangu mx400 a i memorija joj radi na 300 i nesto Mhz

Pazi sad
Taj radeon 7000 je nista drugo nego stari dobri(losi) radeon Ve koji ima 64 bitnu memoriju . Ajde to sa memorijom nego sto ima jedan jedini pipeline i manji klok. Drugim recima njesra ctp;

Pozdrav:wave;
PS. Monster mnogo si nabudzio postova
ne moze to tako:D :D :D :D

Re: De si!

MUSTANG je napisao(la):
Pozdrav:wave;
PS. Monster mnogo si nabudzio postova
ne moze to tako:D :D :D :D
\

Kako bre ne moze
Znas ti ko sam ja.Onaj iz Koncara.
Aj' vidimo se.