Radeon VE, najlosija u Radeon seriji.Paja je napisao(la):Pitanje: koju je raniju karticu "zamenila" ATI 7000 i u kom rangu su njene 3D performanse?
RamOne je napisao(la):Radeon VE, najlosija u Radeon seriji.
Paja je napisao(la):Pitanje: koju je raniju karticu "zamenila" ATI 7000 i u kom rangu su njene 3D performanse?
Darko je napisao(la):ATI 7k je osakacena verzija osakacene verzije.
Slabiji od GF2MX 200, a kao da to nije bilo dovoljno nego su mu osakatili i DAC; sa standardnih 350 Mhz na 250; ili 300 nisam siguran...
DAC je bitan za kvalitet prikaza na monitoru i TV-u (za neupucene)
delimir je napisao(la):...
Biser svoje vrste je na modelu koji je namenjen ljudima koji rade sa dva monitora staviti osakaćeni RAMDAC. Ja sam pre par meseci probao jedan VE i generalno karta jeste dobra u 2D i DivX-u, ali ipak 3D je seckao na nekim mestima gde GF2 MX nije...
...
Darko je napisao(la):Najbolje da jeste na 350Mhz...
Mozda neki levi; ali "built by ATI" je 250...
Darko je napisao(la):I svi su bili (i ostali) krsine...
VE-ovci, bez uvrede. Za posao, word i divx nije losa kartica, ali isti posao ce da vam odradi i S3 Virge DX/GX ili S3 trio V64+... Za 15 dm umesto 115...
Floyd je napisao(la):imam ATI 7000 kojoj ramdac radi na 350mhz.U 3d mark 2001 ima 1760,duron770mhz,asus a7v-133m,256mb infineon.640X480X32.Znaci mogu da se igraju danasnje igre.
majka je napisao(la):mogu, ali na sta lice, to je vec druga prica...
Floyd je napisao(la):mana je sto opada framerate sa povecanjem rezolucije
delimir je napisao(la):Ma nije valjda?![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari