@matrixxsu
Nedjo je lik koji radi za AMD tako da se cesto desava da u skladu sa korporaciskom politikom postavlja teme koj po svaku cenu velicaju proizvode pomenutog brenda, sto jako cesto nije tacno ili je neka polu istina koja njegovim vesto sklopljenim recenicam zvuci kao apsolutna istina ili tacna informacija.
Ja razumem da ne moze da govori protiv brenda za koji radi ali on se bas uzivi u tom prezentovanju kroz licne komentare i linkovnje cesto jako sumnjivih testova i sajtova, tak da sve zavisi o cemu pise ako ulazi u reon mog pre svega prakticnog iskustva sa proizvodom koji je tema njegovog pisnja to dovodi do hausa kroz moje odgovore u toj temi, koji su jako cesto sarkasticni ali ne bez razloga, sarkazam je cesto sve sto on kaze u temi koju pokrene samim tim sto je malo toga istina i realno tako. Opet kazem ja ipak njega mogu da razumem za razliku od gomile zaludnih kojima HW nije posao vec samo zanimacija hobi ili preokupacija, najcesce ovo zadnje, koji sa jednakim zarom ulaze u neke isprazne diskusije koje traju u nedogled.
Svako ima pravo da kaze sta misli tako da i je imam pravo da njemu ne dozvoljavam da od mene pravo ovcu ako se ne slazem sa njegovim pristupom, naravno kroz komentare koji su cesto sarkazam a najcesce iznosenje licnog iskustva. Gotovo uvek se radilo o grfickim kartema sem u par navrata jos davno davno kada sam namerno zbijao sale u AMD temam pre nego sto se pojavio PII. Iskreno bilo mi je smesno da citam temu u kojoj 4-5 clanova foruma govori o starom Quad phenom procesoru kao o nekom cudu tehnologije, ja mislim da u istoriji proizvodnje procesora nije nista gore napravljeno a kamoli da je to neko tehnolosko cudo, ali nema vez to je iza nas a ja nisam vise u tom fazonu da preterujem sa salama.
Eto dao sam ti iscrpno objasnjenje