Šta je novo?

Ati 4.11

Invader

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2004
Poena
650
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Da li je neko probao Ati Driver 4.11, ako jeste neka mi kaze da li da ih instaliram ili ne

Moja preporuka su ti omega bazirani na 4.12 beta drajverima. www.omegadrivers.net
Najbrzi su od svih drajvera u HL2 i CS Source-u (10+ fps od ostalih)

pozdrav

Trenutno vozam 4.11 i za sada nema nikakvih problema.

BTW, nisam ih imao ni sa jednom prethodnom verzijom. 😉

Delija je napisao(la):
Trenutno vozam 4.11 i za sada nema nikakvih problema.

BTW, nisam ih imao ni sa jednom prethodnom verzijom. 😉

moras naglasiti te bitne delove :d

Izasli su i 4.12 beta2, a ja sutra dobijam i 4.12 RC1 😀 Mislim, ako se razlikuju uopste, pojescu bench server 😀

Ima li smisla stavljati ih na, recimo, 9600xt ili su unapredjenja iskljucivo vezana za neke jace karte, novu seriju NVidie i ATI-ja?

Ogi. je napisao(la):
Ima li smisla stavljati ih na, recimo, 9600xt ili su unapredjenja iskljucivo vezana za neke jace karte, novu seriju NVidie i ATI-ja?

ima li ogi nesto sto ti ne radi sa tim koje sad koristis?

byMaX je napisao(la):
Mislim, ako se razlikuju uopste, pojescu bench server 😀

aj jos to da vidim pa sam sve video 😀

Skinuo sam Omega drajvere na osnovu 4.12 beta. Nisam mogao da verujem koja je razlika na lošije u odnosu na starije drajvere. Nisam merio performanse. Zabole me da li imam 62 ili 64 fps-a u nekoj igri, kada i u 3d i u 2d izgleda za klasu lošije. Slika tamnija, lošije svetlo, manje detalja. Verovatno su optimizovali za neke igre (ko je pomenuo HL2 ? 😀) i malo povećali brzinu u istima tako što su ukenjali kvalitet prikaza.
EXPRESNO se vratio na ATI-jeve 4.8 sa CP-om.

Ok, sad cu da ih instaliram hvala na preporukama

@notax
koju karticu imas? ja nisam primetio nikakvu degradaciju slike na 9800SE@PRO, a optimizaciju itekako...
poz.

notax je nesto zabrljao kod instalacije drajvera...

Ne znam bas dal je zabrljao. Evo citam po stranim forumima kako, izgleda u HL2 omega forsira bilinearno filtriranje bez obzira na postavke u igri i drajverima?!?! Ja licno to ne primecujem, ali ima ljudi koji to bolje vide od mene - eto max ako imas slobodnog vremena provrti par testova i preispitaj situaciju 😉 Bez obzira na sve ostajem uz omegu 😛

playerPA je napisao(la):
@notax
koju karticu imas? ja nisam primetio nikakvu degradaciju slike na 9800SE@PRO, a optimizaciju itekako...
poz.

9500Pro

byMaX je napisao(la):
notax je nesto zabrljao kod instalacije drajvera...

Aha. Oće to. Prvi put u životu instaliram drajvere. Pre će biti da su neki ljudi ćoravi. Ja nemam dioptriju (za sada :d).
Uostalom, promena je bila toliko očigledna, da je i moja sestra povikala: Šta je to? Vraćaj stare drajvere.
Sve se odnosi na default podešavanja i kod jednih i kod drugih. Ja sada da budžim svetlinu, oštrinu itd. kod novih drajvera, zato što po defaultu izgledaju brljavo, ne pada mi na pamet.

Poslednja izmena:
Ma ne sumnjam da si sve uradio kao i uvek, nije do tebe. I ne sumnjam da izgleda buljavo, desavalo se to i sa Doom-om 3, kada ceo meni u igri izgleda kao da je lowres kad ga stavis na high ili highest (to se desavalo mnogima)... Ali jednostavno, kod mene se, pa i kod mnogih drugih, nije desilo nista loshe sa 4.12b, jer su to, zapravo stabilne 4.11 sa par optimizacija iskljucivo u Cat A.I. segmentu i to za HL2 i Doom III engine. I nista vise. 2D i boje - nije nista dirano, veruj mi.

Ogi. je napisao(la):
Alo bre, ti mora da se neki zestok bot!?! Kakvi bre ATI drajveri za NVidiu????
Alo Pozega.... da li se cujemo!<<<<< :d :d

Oh boze Ogi, hoces li prestati da mesas babe i zabe konacno? Detonatori (a sada ForceWare) --> nVIDIA; Catalyst --> ATI

Covek je klasican bot... Opet neko maslo sa zapada 😀

Covek je klasican bot... Opet neko maslo sa zapada 😀
Ne secam se kad sam se zadnji put ovako smejao 😀 😀 😀

Pa ja spamujem samo ako imam nesto veoma smesno da kazem 🙂

Nazad
Vrh Dno