Šta je novo?

ati 3870x2

E da, i moras promeniti maticnu i napojnu.
:smash: povlacim ono gore za ozbiljan forum :d

Poslednja izmena:
Kupi slobodno 4870 neces se prevariti, ili nesto iz suprotnog tabora sta ti dusa voli, ali nemoj bacati pare na jos jednu 3870x2, a ako bas imas para kupi 4870x2 i procitaj jos jednom postove u ovoj temi i pogledaj po forumu imas nekoliko tema sa ovom istom ili slicnom pricom... I razmisli o zameni napajanja ako ces kupiti neku jacu ili jos neku grafu

Dobro bre ljudi, sto popljuvaste toliko 3870x2? Ne kazem ja da je ona bolja od ne znam cega, ali u gomili testova daje bolji rez od gtx260! Ja je nisam kupio, nego sam je dobio, i kartica je sve samo ne losa, kolje se i sa 4850, a da, vuce dosta vise struje... ja sam prezadovoljan njome, sve mi radi u 1920*1080 samo me procesor malko kolje ali dobro, menjace se valjda skoro...
I da, ja sam moram malko da je kloknem, nisam mogao da izdrzim, koliko mi je catalist dozvolio GPU 878 mem 955 :D

Tako da ko je nije imao da cuti i pokrije se usima :d :d :d

Poslednja izmena:
A ti testovi na netu su pouzdani 130%.

Pa vidi ovako, meni je najpouzdanije da ja uzmem i probam sam. E sada, ako sam uzeo i probao, i kazem ti da je tako, hoces mi verovati? Naravno da ne... Ne vidim onda smisao tvog posta...
Bolje da si napisao nesto korisno, neki savet, nesto, bilo sta, umesto rerevolucionarnog zakljucka... ;)

Poslednja izmena:
Dobro bre ljudi, sto popljuvaste toliko 3870x2? Ne kazem ja da je ona bolja od ne znam cega, ali u gomili testova daje bolji rez od gtx260! Ja je nisam kupio, nego sam je dobio, i kartica je sve samo ne losa, kolje se i sa 4850, a da, vuce dosta vise struje... ja sam prezadovoljan njome, sve mi radi u 1920*1080 samo me procesor malko kolje ali dobro, menjace se valjda skoro...
I da, ja sam moram malko da je kloknem, nisam mogao da izdrzim, koliko mi je catalist dozvolio GPU 878 mem 955 :D

Tako da ko je nije imao da cuti i pokrije se usima :d :d :d

NHF, ali kompletan post ti je najblaze receno smijesan. A ovo boldovano je samo po sebi kontradiktorno.

Tu kartu nema smisla kupovati. Kao poklon moze proci.

oh boze... jadan onaj ko poslusa nekog da kupi ovu kartu. Ovo bi koristio jedino kada bi mi je neko poklonio... u stvari i onda bih pokusao da je prodam za dobru cenu, fazon "dual GPU graficka karta".

4870 ovo jede za rucak. 3870x2 je dobra samo za call of duty 4. Za crysis, far cry 2... 8800 gt je bolja, a ne 4870.

Slazem se da je i 4850 i 4870 bolja kupovina od 3870x2,novija generacija cipa,manja potrosnja itd...:type:
Kada bih je dobio na poklon,verovatno bi momentalno bila prodata i zamenjena nekom drugom....

Poslednja izmena:
Bila je ta karta isplativa mozda kada je izasla bila je jedna od najjacih karti, sada kada su izasle Ati HD4800 serija i nVidia GTX2xx naravno da nije isplativa, al ima i ona solidne performanse i sada...

Nazad
Vrh Dno