Šta je novo?

ATI 3870 HIS - black screen u igrama

HIS Turbo bios (850-1190 def.),kod mene radi odlicno.:wave:

Prilozi

• RV670Turbo.rar
    37.7 KB · Pregleda: 38
Poslednja izmena:
Ja imam Asus 3870 i karta je zmaj, NFS ProStreet na full-u na 1680x1050 opusteno.... tako da sam odlucio da vishak novca ulozim u 3870x2 a ova ce u oglase.... Jedino sto ne znam kada ce Asusova 3870x2 na nase trziste?? Ne bih uzimao nista osim asus-a jer se on prosto dokazao...
[off] prelistaj pc berzu naleteh na oglas pozz
Asus Radeon HD3870 X2/1Gb DDR3 -220e, 2kom -420e [/off]

Aj da iskoristim vec otvorenu temu i da postavim jedno pitanje, ovako u pitanju je graficka ATI 3870, e sad zasto mi pise curent clock settings 300 MHz ako je default 780 MHz, a i gore pise 780 MHz, onda u everestu isto prikazuje da je original GPU Clock 780 MHz a da je trenutno 297 MHz, recimo kad upalim riva tuner i ocu da klokujem GPU Clock on mi krece od 780 ne 300, tako da mi nista nije jasno, jel tako treba?!

Kad je kartica u 2D rezimu automatski spusti klok GPU jer nema potrebe za full snagom.
Sa tim je kartica hladnija i dugovecnija i kuler radi na manjem broju obrtaja,kartica je tisa i povecava vek trajanja kulera.
Samo uzivaj

Pogledaj kako je to kod mene

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    69.3 KB · Pregleda: 50
Hvala na odgovoru.

Da a ostale igre?Obrisi i iz registry nvidia drivere novi dx .Provrti 3d mark 05 i 06.Testiraj vga.A ako nista ne uradis najbolje ti je reinstalacija i sve ispocetka

Vrh Dno