Šta je novo?

ATI 3850, 8000poena u 3DMark05

MUSTANG

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
27.12.2001
Poena
649
U pitanju je 256Mb 3850 MSI OC varijanta. No problem je sto evo vec sest puta reinstaliram drajvere i brisem ih sa driver cleanerom, i nista, nece ni da prdne. Stavio sam najnovije drajvere, prethodne sa ocistio.

Proc je E6300 2.8ghz 2gb rama

Postoji li neko bolje resenje da mu sredim drajvere a da ne reinstaliram ceo Windows??

hvala unapred

Pazi kad sam uspeo. Hvala druze, isprve si ubo problem 🙂

Imaso sam do sada F9 i apdejtovao sam je na F10a (beta) i eto proradilo (imam oko 11.000)!

Inace ovo je sve zato jer sam imao 2600xt pa sam samo zamenio graficke bez reinstalacije.

Divota.

U kom 3dmarku 05 ili 06?
u 05 bi trebao da imas barem 16.000,
ja sa istom kartom(doduse naklokovanoj) imam 20.000

Pazi kad sam uspeo. Hvala druze, isprve si ubo problem 🙂

Imaso sam do sada F9 i apdejtovao sam je na F10a (beta) i eto proradilo (imam oko 11.000)!

Inace ovo je sve zato jer sam imao 2600xt pa sam samo zamenio graficke bez reinstalacije.

Divota.

😉

pazi kad sam imao isti slučaj sa upgrade-om jednog kompa pre par meseci i potrošio dva dana na reinstalacije i twikovanja i na kraju, čisto da kažem da sam defintivno probao sve, update-ujem BIOS i proradi grafika normalno!

EDIT:
promeni grafiku i "Moja mašina" 🙂

.

Poslednja izmena:
Ja se izvinjavam nisam stigao da se javim.

Svakako nista bez reinstalacije, doduse mojom greskom me je kostala skoro svih podataka (neki maler me vukao tada bas) 🙂

BTW Promena biosa je samo malo digla broj poena i sledeci restart se opet vratilo na 7000

Sad je sve ok kako sam reinstalirao.

Hvala na savetima i pozdrav.

Ok opet isti problem. Izmenjao sam sve moguce biose, nista ne pomaze. Windows 7 (64bit) je sveze instaliran, najnoviji su ATI drajveri (svezi su, samo 1 instalirani). I dalje mi daje 8000 u 3dmarku05. *neki drugi 3dmark nisam probao jer me mrzelo da skidam ogromni su.

Ne kapiram sta se desava, sad se tripujem da li je meni ikada radila kartica normalno...

Da li moze da bude da je do neispravnosti same karte? I kako ja to mogu da reklamiram?

Poslednja izmena:
Probaj je prvo kod nekoga pa ako imaš isti problem proveri kako se ponaša u igrama pa uporedi rezultate .

Šta ti GPU-z prijavljuje pod Bus Interface?
Da ti slučano ploča automatski ne spušta brzinu PCI-e magistrale na 8x ili ne daj bože 4x?

Poslednja izmena:
ta graficka, /800core/950mem / imao sam je svojevremeno i zamenio sa istom 512mb,
daje na conroe /c2duo/ masini od 2.8 ghz preko 10k u 3dmarku '06 v1.1.0

nazad na tablu za crtanje !

Poslednja izmena:
Ja sa mojom konfiguracijom imam 15223 poena u 3dmarku.......

Dokaz:

Poslednja izmena:
To je mozda 05 u 06 nema sanse da se izvuce 15000 sa 3850, jedino ako stavis Core i7 na 4Ghz mozda...

Poslednja izmena:
Da,da 3dmark 05 je u pitanju.....mada mi je cudno da mi igre recimo seku sa ovom konfiguracijom. Bojim se da je ploca u pitanju......

Pa probah nfs shift i radi veoma lose, bez obzira kako podesim grafiku....Onda strategija kao lotr:bfme2 sece isto, bas cudno. Taj problem se pojavio od kada sam promenio sa 9.8 na 9.9 ccc. Moracu da vratim drajvere i da vidim sta se desava....

Probaj starije drajvere 8xx mozda uplali.

Pa probah nfs shift i radi veoma lose, bez obzira kako podesim grafiku....Onda strategija kao lotr:bfme2 sece isto, bas cudno. Taj problem se pojavio od kada sam promenio sa 9.8 na 9.9 ccc. Moracu da vratim drajvere i da vidim sta se desava....

Sto se tice novog NFS on generalno lose radi na svim ATI grafickim kartama i cekaju se novi drajveri ili nekakav fix drajvera da to ispravi

Da, ali ne razumem zasto ja moram u ccc-u da namestam minimap na minimum da bi mi lotr radio kako treba na 1024x768 rezoluciji? A ipak grafika je jaca od nvidie 8600gt....

Nazad
Vrh Dno