Šta je novo?

ATI 1950 PRO na Windows 7 64bit ?

Miki Pirs

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
25.11.2010
Poena
154
Sutra mi stize ova karta, hocu da je bocnem na ovu masinu dok ne dodje nova zverka. Znam da je kartica "legacy" i da nema novih drajvera za nju, ali bila je ranije fora da se forsira instalacija novih drajvera promenom nekog fajla.. al da me jeb.. ne mogu da se setim...

Neko pitanje ,ili..?

Trebalo bi da radi bez problema na sedmici.Instaliras drajvere poslednje za tu grafu i vozis bez problema a moci ce i neke igre da se igraju na njoj

Koliko se secam tu graficku Catalyst driveri ne podrzavaju vec skoro 2 god. Imam je u AGP varijanti, koristio sam neke 9.1 u Visti.

Zadnji koji je podrzavaju su 9.2.Imao sam tu karticu do pre godinu dana i odlicno je radila na sedmici

Ma samo ubodi tu kartu i uzivaj, ja sam je imao pre 7-8 meseci (mada mi se cini da je bila XT verzija) i radila je super na win 7, nisam nikakve drajvere instalirao, samo update win 7 i sa njegovim drajverima sam koristio, aero radi odlicno, kao sto neko rece i sa vecinom novijih integrisanih resenja.

Radi opusteno sa Legacy 10.2 ali me zeza TV-OUT , zna li neko resenje za to kako da ga nateram da radi?

Pa meni je sedmica i aero radila dobro i na prastaroj nvidiji fx 5200

Meni je radio bez problema tv out, nista nisam specijalno namestao, samo Windows taster + P i izaberem duplicate i to je to, e sad mozda nemas odgovarajuci kabl za video izlaz, jel imas fabricki kabl od te kartice?

Nazad
Vrh Dno