Šta je novo?

Athlon64 3000+ Ode preko 3 Maha

pa ja sam mu opleo 1.60, ali nisam smeo vise da ga przim jer se greje poprilicno a kao sto sam naveo hladi ga obican box Cooler, pa ne bi zeleo da rizikujem dok ne nabavim neki bolji cooler a onda cu ga naterati jos vise

Svaka cast! Uz bolji cooler radice stabilno s povecanjem napona sigurno. Moj nije tako dobar primerak ali nisam se ni igrao previse. Mnogo mi trazi struje a ne znam do koliko bi smeo da idem. Lepo ga hladim, na 2.6, 26c ali i 1.6V. To mu je default trenutno

Srdjan je napisao(la):
Fino, fino... Jel 100% stabilan na toj frekfenciji?

Pa ne mogu da kazem da je stabilan kad nije, nemam hladjenje za njega, kad nabavim neki bolji cooler ici cu jos.

Pozdrav !!

Srdjan je napisao(la):
Fino, fino... Jel 100% stabilan na toj frekfenciji?
Ovo ti je frekvencija za tzv. "slikanje".

Meni je 100% stabilan na 2.86 Ghz, 3000+ E6, sa CM Hyper 6 kulerom, a za slikanje moze i preko 3 giga uz pomoc clockgena. :d

Jel moze neko da mi kaze kako uospte naterate htt preko 300 u biosu...? Meni kao da je zakljuchan na 300, znachi sve preko 300 shto stavim nece da mi prochita u win-u... Prochita on prilikom dizanja sistema ali kad udje u win ne vidi tolko...
Npr. stavim mu 311 i prvo ga ischita 9x311 ali kad digne win pokazuje 9x300, tj 2700.. Jedino moze ako sa clockgenom iz win-a promenim, samo shto prilikom sledeceg restarta opet vrati na 300... Plocha ASUS A8N-E.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno