Uslovi za hladjenje procesora su bili optimalni: iz cesme pravo u lavabo :mrgreen: , voda je bila ledena, a kao sto sam spomenuo voltaza na procesoru je bila 1.9V, iako CPU-z pokazuje 1.8 i nesto. E sad posto sam vadio plocu iz kucista i experimentisao u kuhinji i posto sam samo snimio shot u CPU-z (i to u nekom matorom), trenutno mi je malo nemoguce da to ponovim na brzaka, tako da molim za malo strpljenja, sto se tice slicica, vi namcori :mrgreen: . Ako vam je za utehu ova slicica iz sandre, na taktu od 2.68 Ghz...To je poslednje sto sam slikao, pre dizanja takta na 2714, posto sam bio u zurbi jer je trebao da se sprema rucak :mrgreen: , a i bio sam mnogo umoran.
Sto se tice temperature, sta da vam kazem. Kupite Zalman-a :mrgreen: , posto je stvarno exxtra. Temperatura mi je u momentima bila i 21C, doduse, to nije temperatura iz jezgra.
Samo da nabavim ja nekog Enermaxa i eto mene na 3 Ghz. Procesor mi se na toliko budio (@2.05V), ali nije bilo sanse da udjem u win. Napone koje je ploca dobijala su bili ocajni.