Ako neko moze da iznese neki podatak, makar orijentacioni o razlici u snazi ova dva procesora ... najvise me interesuje razlika u igricama ..
Hvala!
Da, stvarno!
Koja je dobit od dva jezgra za aplikacije koje nisu pisane u vise niti?
Koje su to aplikacije koje su napisane za multi thread-ing?
Da... postavio sam pitanje koje se vec vuce nekoliko godina po forumu. Zato slobodno brisite ovaj post...
Nasao sam dosta tema koje opisuju razlike koje se svode na to da ukoliko OS podrzava vise procesora i zna da ih iskoristi ima dovoljno dobitka u performansama.
U medjuvremenu sam saznao da je kes memorija od velikog uticaja na performanse
ukoliko OS podrzava vise procesora i zna da ih iskoristi ima dovoljno dobitka u performansama.
Da napomenem da samo najnoviji programi koriste dual core 100%. Konkretno mislim na nero vision 5 koji koristi oba procesora i veoma brzo radi, dok dosta starijih programa ( WINAvi 8, auto gk i jos slicnih programa) ne koriste procesor do kraja. Naravno to su programi koji su meni potrebni tako da se korisnici nekih drugih programa mozda nece sloziti samnom.
Razlike između 6600 i 4500 u igrama će biti minimalne podu oslovom da oba CPU-a stavite na isti klok.
To ti je kao kad bi poredio extra napucanu plavušu i extra ružnu babu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari