Aca je napisao(la):Gledaj od sutra male oglase, Simpson i Kokos rasprodaju krseve iz kuce. :d:d AMD na 2.6 Ghz-a delje P4 na 4.4 GHz-a, :eye: BRUKA!!! :butt::hump: :beat:
Milan je napisao(la)::hump:
Aca je napisao(la):Kokos da bi ga stigao, mora prvo da se snabde alatom. Za dobar rezultat najbitnija je turpija! :d:d
simpson H je napisao(la):...
Bas lepo spakovana konfiguracija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Aca je napisao(la):Kokos da bi ga stigao, mora prvo da se snabde alatom. Za dobar rezultat najbitnija je turpija! :d:d
Ahaha joj kako ce da kukaju ovi amdeovci, pa ovaj ni krevet nije raspremio prodao covek kucu pa iznajmio radionicu da spava ne bili kupio taj cpu , I pazi hladjenje da bi radio na 2.6 ghz u svakom slucaju svaka mu cast inace core carte mu je zestok Backup score! same overclocks but luckier run on 1st test =) VGA(567/405) FSB-263. Details here. Doduse amdeovci drago mi je da ste malo zivnuli , nabavljajte to pa da vas vidimo retki su ovi dani da ste na 1 mestu stvarno se treba radovati.Aca je napisao(la):Kokos da bi ga stigao, mora prvo da se snabde alatom. Za dobar rezultat najbitnija je turpija! :d:d
Pa pazi jednom davno postavih rezultat od 20760 markova kod paradigme posto me niko nije stizao vec godinu dana sadasnje od 23k nisam ni postovao , pazi koliko je to retko kad je na udarnim stranama svih sajtova da je amd prviDeanXP je napisao(la):Moze to AMD i puno bolje!
Ovo je postignuto sa obicnim Athlonom 64, nije FX i koristena je Gigabyte K8T800 ploca.
Em sto gigabyte nije neka ploca za overklokovanje, em sto via ne zna kako da zakljuca pci i agp clock. Plus nije dual channel i to sve u 32 bita.
I ovako tuce P4 na 1.4+ GHz manjen kloku, a kad se dodaju nedostajuci faktori ctp; :hump: :boom: type;
Nema sta. A64 je pun pogodak.
P.S. Mislim da je i radeon bio nesto losije klokovan, ali da sad ne preterujem ;P
Bane, svaka cast za thread!barakuda je napisao(la):
Kokos je napisao(la):...
Ahaha joj kako ce da kukaju ovi amdeovci, pa ovaj ni krevet nije raspremio prodao covek kucu pa iznajmio radionicu da spava ne bili kupio taj cpu , I pazi hladjenje da bi radio na 2.6 ghz u svakom slucaju svaka mu cast inace core carte mu je zestok Backup score! same overclocks but luckier run on 1st test =) VGA(567/405) FSB-263. Details here. Doduse amdeovci drago mi je da ste malo zivnuli , nabavljajte to pa da vas vidimo retki su ovi dani da ste na 1 mestu stvarno se treba radovati.![]()
Kokose, dajem 100 € za tvoj CPU! Eto malo jace, jer mi se cini da je ipak dobar primerak :beat:delimir je napisao(la):Prodaj tog Intela dok jos nisu i babe shvatile da je Athlon 64 ubica od procesora, posle ce biti kasno![]()
Matori, de uvali mu ono tvoje plavo kuciste! :beat:simpson H je napisao(la):...
Bas lepo spakovana konfiguracija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Delimire ti se bar razumes prosta matematika pogledaj moj compare http://service.futuremark.com/compare?2k1=7020077 http://service.futuremark.com/compare?2k3=1319668 i dodaj 100 mhz na core i 30 na memoriju i ja licno prvak sveta.delimir je napisao(la):...
Kokose, dugo se neces popeti na prvo mesto, ako ostanes na Intelu :mrgreen: U ovakvim situacijama se radi sve, samo se ne proziva
Prodaj tog Intela dok jos nisu i babe shvatile da je Athlon 64 ubica od procesora, posle ce biti kasno![]()
Pa pazi jednom davno postavih rezultat od 20760 markova kod paradigme posto me niko nije stizao vec godinu dana sadasnje od 23k nisam ni postovao , pazi koliko je to retko kad je na udarnim stranama svih sajtova da je amd prviKladim se da je ovo kratkoh daha,ali napokon bice borbe da sam na intelovom mestu nebi ni izbacivao skota
ovako ce biti zanimljivije.
Ti si bese onaj sto ima najbolji skor, mozda i celih 30 000 markova, ali nikako da ga objavis?lucky2001 je napisao(la):Samo da napomenem , upao mi primerak Asus-a 310 fsb sa znate vec kojim memorijskim deliocem, uspela je ploca cak da potera 252 ful fsb-a...
Jeste prenego sto sam ti je prodao plocu je uzeo tekman i podigao napon na agpu-DADE je napisao(la):...
A jako si ti meni sumnjiv! :eye: Vec pocinjem da sumnjam da si nam onu graficku isabotirao da bi ostao na prvom mestu :beat: Mora da je onaj abit bio nameste da pali kartice :cuss:
Izgleda je to bio jedini nacin da me izbaci iz trke, jel slabo si nesto pravio razliku par puta skupljom masinom :beat:
Pozdrav :wave;
Jeste prenego sto sam ti je prodao plocu je uzeo tekman i podigao napon na agpu-![]()
Al ti meni posla jednog 9800 u vecna lovista :cuss:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari