Šta je novo?

"Athlon 64 = Fastest 3DMark2001 Score On Earth"

barakuda

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
619
Nasao sam na netu ovo pa reko da podelim sa Vama :)

Link

Poz.Bane ,)

26,336 WOW - ono ostanes bez reci:)

ovo je pun pogodak od amd-a....

Gledaj od sutra male oglase, Simpson i Kokos rasprodaju krseve iz kuce. :d:d AMD na 2.6 Ghz-a delje P4 na 4.4 GHz-a, :eye: BRUKA!!! :butt::hump: :beat:

:hump:

ne bi li i kokos trebao biti na gore okacenoj listi?

->Aco de smeju da se pojave ovde intelovci :mrgreen:

Aca je napisao(la):
Gledaj od sutra male oglase, Simpson i Kokos rasprodaju krseve iz kuce. :d:d AMD na 2.6 Ghz-a delje P4 na 4.4 GHz-a, :eye: BRUKA!!! :butt::hump: :beat:

Ne brini se,nece oni prodavati masinu,jer znaju da je rezultat laziran :mrgreen:

Kokos da bi ga stigao, mora prvo da se snabde alatom. Za dobar rezultat najbitnija je turpija! :d:d

Moze to AMD i puno bolje!
Ovo je postignuto sa obicnim Athlonom 64, nije FX i koristena je Gigabyte K8T800 ploca.
Em sto gigabyte nije neka ploca za overklokovanje, em sto via ne zna kako da zakljuca pci i agp clock. Plus nije dual channel i to sve u 32 bita.
I ovako tuce P4 na 1.4+ GHz manjen kloku, a kad se dodaju nedostajuci faktori ctp; :hump: :boom: type;
Nema sta. A64 je pun pogodak.

P.S. Mislim da je i radeon bio nesto losije klokovan, ali da sad ne preterujem ;P

Najvaznije je da koristi Logi tastaturu i Seagate HDD, kao i sve baje :D

Aca je napisao(la):
Kokos da bi ga stigao, mora prvo da se snabde alatom. Za dobar rezultat najbitnija je turpija! :d:d

Bas lepo spakovana konfiguracija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

simpson H je napisao(la):
...

Jeste, a i lepo radi. :hump: :d:d

Aca je napisao(la):

cime je hladjeno? azotom?

Aca je napisao(la):
Ahaha joj kako ce da kukaju ovi amdeovci, pa ovaj ni krevet nije raspremio prodao covek kucu pa iznajmio radionicu da spava ne bili kupio taj cpu , I pazi hladjenje da bi radio na 2.6 ghz u svakom slucaju svaka mu cast inace core carte mu je zestok Backup score! same overclocks but luckier run on 1st test =) VGA(567/405) FSB-263. Details here. Doduse amdeovci drago mi je da ste malo zivnuli , nabavljajte to pa da vas vidimo retki su ovi dani da ste na 1 mestu stvarno se treba radovati. :D

DeanXP je napisao(la):
Moze to AMD i puno bolje!
Ovo je postignuto sa obicnim Athlonom 64, nije FX i koristena je Gigabyte K8T800 ploca.
Em sto gigabyte nije neka ploca za overklokovanje, em sto via ne zna kako da zakljuca pci i agp clock. Plus nije dual channel i to sve u 32 bita.
I ovako tuce P4 na 1.4+ GHz manjen kloku, a kad se dodaju nedostajuci faktori ctp; :hump: :boom: type;
Nema sta. A64 je pun pogodak.

P.S. Mislim da je i radeon bio nesto losije klokovan, ali da sad ne preterujem ;P
Pa pazi jednom davno postavih rezultat od 20760 markova kod paradigme posto me niko nije stizao vec godinu dana sadasnje od 23k nisam ni postovao , pazi koliko je to retko kad je na udarnim stranama svih sajtova da je amd prvi :D Kladim se da je ovo kratkoh daha,ali napokon bice borbe da sam na intelovom mestu nebi ni izbacivao skota:) ovako ce biti zanimljivije.

OOOOOOOOPAAAAAAAA!!!!!

Zaklecala kolena, a intelovci?!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kokose, sad ti polako, nemoj da gubis zivce, pa pojacas hladjenje na onom tvom cudu i zaledis skroz procesor! :beat:
Inace ces ponovo morati da zoves simpsona, ali ovaj put da mu trazis da ti nabavi neki P4 EE :mrgreen:

P.S. Aco, posto ovo cudo? ;)
I jel ce moci kod tebe u KX-a? :p Ja cu vec nekako da ga natakarim u NF7...

Re: "Athlon 64 = Fastest 3DMark2001 Score On Earth&quot

barakuda je napisao(la):
Nasao sam na netu ovo pa reko da podelim sa Vama :)

Link

Poz.Bane ,)
Bane, svaka cast za thread! ;) :wave;

Kokos je napisao(la):
...

Ahaha joj kako ce da kukaju ovi amdeovci, pa ovaj ni krevet nije raspremio prodao covek kucu pa iznajmio radionicu da spava ne bili kupio taj cpu , I pazi hladjenje da bi radio na 2.6 ghz u svakom slucaju svaka mu cast inace core carte mu je zestok Backup score! same overclocks but luckier run on 1st test =) VGA(567/405) FSB-263. Details here. Doduse amdeovci drago mi je da ste malo zivnuli , nabavljajte to pa da vas vidimo retki su ovi dani da ste na 1 mestu stvarno se treba radovati. :D

Kokose, dugo se neces popeti na prvo mesto, ako ostanes na Intelu :mrgreen: U ovakvim situacijama se radi sve, samo se ne proziva

Prodaj tog Intela dok jos nisu i babe shvatile da je Athlon 64 ubica od procesora, posle ce biti kasno ;)

Ma kakvi zaklecala nego mi drago da ste se probudili , uvek sam govorio skup cpu dobar cpu , taj nece pasti na 100 :cuss:

delimir je napisao(la):
Prodaj tog Intela dok jos nisu i babe shvatile da je Athlon 64 ubica od procesora, posle ce biti kasno ;)
Kokose, dajem 100 € za tvoj CPU! Eto malo jace, jer mi se cini da je ipak dobar primerak :beat:

... naravno, i box cooler se podrazumeva :mrgreen:

simpson H je napisao(la):
...
Matori, de uvali mu ono tvoje plavo kuciste! :beat:

delimir je napisao(la):
...

Kokose, dugo se neces popeti na prvo mesto, ako ostanes na Intelu :mrgreen: U ovakvim situacijama se radi sve, samo se ne proziva

Delimire ti se bar razumes prosta matematika pogledaj moj compare http://service.futuremark.com/compare?2k1=7020077 http://service.futuremark.com/compare?2k3=1319668 i dodaj 100 mhz na core i 30 na memoriju i ja licno prvak sveta.
Care za 100 eura ima bartona.

...

Samo da napomenem , upao mi primerak Asus-a 310 fsb sa znate vec kojim memorijskim deliocem, uspela je ploca cak da potera 252 ful fsb-a.
Naravno ASUS P4C800 Deluxe.
Moram da pohvalim ASUS u zadnje vreme jeste da pravi ocajne VIA ploce ali za Intela razbija.
Od 14 ploca koliko sam prodao (P4C800 Deluxe) samo dve nisu htele izuzetno da se klokuju jedna 278 a druga 283 fsb ,od kojih je jedna isla do 306 a ova sad na 310.
865 deluxe ima problem sa kvalitetom od 8 ploca 4 su bile problematicne na kloku a 4 su imale problem sa pucanjem biosa(izgleda da im je to veliki problem) a oslikava se tako sto posle overkloka iako npr. prime prodje 8 sati testa posle restarta pojavi se AI koji zatrazi ponovno punjenje bios-a.

Opusteno Kokose ovi "nasi" AMD-ovci ce jos dugo da ti gledaju u auspuh :d :d
Tako su se lozili i kada je bila greska na u 3DM2003 :mrgreen: .Oni ce tu brzinu koju ti sada imas ,osetiti kada A64 bude kostao 100€.Znaci 2009 godine :d :d

Kokos je napisao(la):
...

Pa pazi jednom davno postavih rezultat od 20760 markova kod paradigme posto me niko nije stizao vec godinu dana sadasnje od 23k nisam ni postovao , pazi koliko je to retko kad je na udarnim stranama svih sajtova da je amd prvi :D Kladim se da je ovo kratkoh daha,ali napokon bice borbe da sam na intelovom mestu nebi ni izbacivao skota:) ovako ce biti zanimljivije.

A jako si ti meni sumnjiv! :eye: Vec pocinjem da sumnjam da si nam onu graficku isabotirao da bi ostao na prvom mestu :beat: Mora da je onaj abit bio nameste da pali kartice :cuss:
Izgleda je to bio jedini nacin da me izbaci iz trke, jel slabo si nesto pravio razliku par puta skupljom masinom :beat:

Pozdrav :wave;

Re: ...

lucky2001 je napisao(la):
Samo da napomenem , upao mi primerak Asus-a 310 fsb sa znate vec kojim memorijskim deliocem, uspela je ploca cak da potera 252 ful fsb-a...
Ti si bese onaj sto ima najbolji skor, mozda i celih 30 000 markova, ali nikako da ga objavis?

DADE je napisao(la):
...

A jako si ti meni sumnjiv! :eye: Vec pocinjem da sumnjam da si nam onu graficku isabotirao da bi ostao na prvom mestu :beat: Mora da je onaj abit bio nameste da pali kartice :cuss:
Izgleda je to bio jedini nacin da me izbaci iz trke, jel slabo si nesto pravio razliku par puta skupljom masinom :beat:

Pozdrav :wave;
Jeste prenego sto sam ti je prodao plocu je uzeo tekman i podigao napon na agpu- :D :D Al ti meni posla jednog 9800 u vecna lovista :cuss:

pa sada nece biti problem

Dade,Sada kada imate Bartona na 2700 MHz (cinimi se da si rekao da ce na toliko da radi) ili vec radi .... nece biti problem prestici nikoga ako se ne varam.
ili ce i sada ostati samo prica na forumu...
a za moj score ne brinite, i on je veci od vaseg....
(D)

Kokos je napisao(la):
...

Jeste prenego sto sam ti je prodao plocu je uzeo tekman i podigao napon na agpu- :D :D Al ti meni posla jednog 9800 u vecna lovista :cuss:

Pa potenciometar sluzi za podesavanje napona a ne da se odma stavi na maximum!!!! ctp;
Ma ovi intelovci bi da stave graficku na 220 volti samo da imaju veci skor :hump:

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno