Šta je novo?

Athlon 2000 to be overclocked!!

• Začetnik teme Začetnik teme tasa5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

tasa5

Slavan
Učlanjen(a)
03.01.2006
Poena
301
Poz svima,
Imam: asus A7v8X-X, AMD Athlon 2000+, 256 mb PC2700, geforce4 mx440,
pa me interesuje koji su mi overcloking posibilities? Do kog takta mogu da guram procesor, naravno uz zamenu paste i hladnjaka? Hvala unapred!!

166 fsb ili 2088mhz a box cooleru ne fali nista samo izduvaj prasinu i pritom zadrzi fan da se ne okrece. A ako je neki sa 80 mm ventilatorom jos bolje. Ovo u slucaju da je t-bred B. Ako ne budes dizao napon povecanje temperature bice zanemarljivo.

Imas opciju search pa potrazi, imas na desetine tredova koji su posveceni klokovanju Atlona.

A i ti kao cenjeni moderator imas opciju "delete post" pa mozes da obrises spam ili da mu bacis link gde moze da procita o overklokovanju.
Forum i sluzi da ljudi pitaju i postuju odgovore na pitanja, da iznose konstatacije.

Da ne bih isao u offtopic evo i odlicnog thread-a za sve newcommere koji postavljaju dosadna i sto puta prezvakana pitanja vezana za overklok.

KAKO OVERKLOKOVATI

Posto benchmark forum nije predvidjen samo za napredne user-e i profesionalce, pretpostavljam da bi bilo dobro ovo staviti u sticky. Jeste malo starije uputstvo ali je i dalje validno i korisno. Pa ko nema zivaca da ga cita, a pita, onda mu zaista ne treba odgovoriti i treba ga obrisati.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno