Šta je novo?

Asus

whiplasher

Slavan
Učlanjen(a)
14.09.2007
Poena
435
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600x + NZXT Kraken X63
Matična ploča
MSI Mag B550 Tomahawk
RAM
G.Skill 32GB Trident Z RGB DDR4 3200MHz CL16
GPU
Powercolor Red Devil 6700 XT oc
Storage
Samsung 850 Evo 250gb + Patriot Burst 480gb + Storage hdd-s
PSU
Evga GQ 850W
Kućište
Coolermaster Mastercase 5 pro + Tempered glass
Monitor
AOC Q32E2N
Miš & tastatura
Anne Pro 2 lubed + foam, Logitech MX518 Hero, G500, ROG Spatha X, ROG Keris, ROG Gladius III Wireless, Asus Tuf M3
Ostale periferije
APC Line-R 1200
Mobilni telefon
S23 plus
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
imam tv kartu Asus 7134 BDA na Visti ultimate 32 i u system devices lijepo mi je nadje i instalira
untitledxz6.jpg
ali kad pokrenem media center kaze Tuner not found! Skidao sam najnovije drivere za vistu ali dzaba, nece da radi. Ne kontam u cemu je problem. Probao sam gledat na intervideo home theater ali sa njim imam velikih problema stalno mi vraca rezoluciju na 1024*768. jel ima ko kakvu ideju sta da radim?

Poslednja izmena:
Problem je sto Media Center ne radi sa svim TV karticama, pa prvo proveri da li je tvoja podrzana ;)

kako da provjerim? Postoji li neki program koji radi na visti. ja sam probao dosta njih ali ni jedan ne radi na visti.

kako da provjerim? Postoji li neki program koji radi na visti. ja sam probao dosta njih ali ni jedan ne radi na visti.
Postoji zvanicna lista koja nije kompletna:
http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/partners/directory.mspx
ima i ovde malo bajato i sturo:
http://www.ehomeupgrade.com/entry/372/windows_media_center

Konkretno, u tvom slucaju bi ovo moglo da pomogne:
http://www.mainconcept.com/site/index.php?id=17773
Demo je besplatan i trebalo bi da ga Media Centar detektuje sa tim enkoderom ;)

skinuo sam MCE encoder i sad mi media center poznaje tuner. Medjutim ova demo verzija, ocel mi istec posle odredjenog vremena ili sam samo uskracen za pojedine opcije? i zvuk ne radi kako treba cuju se po 2-4 ista zvuka jedan iza drugog, kao veliki eho

Instalirao sam Dscaler i od svih programa za tv tuner on najbolje radi. Ima par stvari, tipa kad dignem vistu odmah se cuje neki kanal sa tv-a, iako nisam pokrenuo dscaler. Pa onda moram pokrenut dscaler pa izac iz njega da bi zvuk prestao. Na fly tv2000 ne mogu da nadjem ni jedan kanal, a koliko sam vidio program je prilicno star.

Poslednja izmena od urednika:
skinuo sam MCE encoder i sad mi media center poznaje tuner. Medjutim ova demo verzija, ocel mi istec posle odredjenog vremena ili sam samo uskracen za pojedine opcije? i zvuk ne radi kako treba cuju se po 2-4 ista zvuka jedan iza drugog, kao veliki eho

Instalirao sam Dscaler i od svih programa za tv tuner on najbolje radi. Ima par stvari, tipa kad dignem vistu odmah se cuje neki kanal sa tv-a, iako nisam pokrenuo dscaler. Pa onda moram pokrenut dscaler pa izac iz njega da bi zvuk prestao. Na fly tv2000 ne mogu da nadjem ni jedan kanal, a koliko sam vidio program je prilicno star.
Ne znam detalje oko demo verzije, ali pogledaj na sajtu detalje...

Vrh Dno