Šta je novo?

Asus Zenfone 2

Zar nije samo najjača verzija sa FHD? Baš sam gledao na asusovom sajtu, tamo stoji da slabije verzije imaju 720p, dok najjača ima 1080p.

Ima bar 6 verzija...ima i verzija sa 2g rama od 16g i 32g fhd a ima i sa 720p...

Ima cak i zoom(3x) verzija.

Poslednja izmena:
Malo mi bezveze to da ce ovaj najjaci model biti neko vreme 300eura a kasnije 350eur.
Bolje ili da su ostavili stalno 300eur, ili da su stavili 325eur 🙂

To jeste bezveze... 🙁

Na asus sajtu u Francuskoj je 299eur najjaca verzija 🙂
dobio sam mejl da je danas pusten u prodaju 🙂

A gde cemo mi moci da ga kupimo ovde?

Pa, po ovoj snizenoj varijanti verovatno da nece se moci kupiti kod nas. Kad bude skuplji onda ce doci i kod nas. 🙂

Bio danas u Uscu i svratih do Asusa. Cisto onako informativno pitah prodavca kad bi trebalo da pocne kod nas prodaja a on rece u septembru/oktobru i da bi onaj jaci model kostao oko 360 e. E sad meni se cini vremenski daleko. Ako me nije slagao. Ko ce ga znati. S'tim da se predhodni model nije ni prodavao kod nas.

Poslednja izmena:
To je stvarno bas kasno. Cak ni cena nije strasna za nase uslove, znajuci koliko kod nas kostaju perjanice mobilnih telefona. Nadam se samo da nije prvo Asusu da se namire zapadno evropske drzave, a za ostale kad bude

Pa do septembra sigurno necu da cekam Asus... Tad ce vec da ga pregazi vreme 😀

Pa do septembra sigurno necu da cekam Asus... Tad ce vec da ga pregazi vreme 😀

To sam i ja rekao prodavcu do tada neko ko hoce ovaj telefon moze da kupi neki drugi. Ali jos jednom da ne bude da unosim dezinformacije podvlacim to su reci prodavca.

Gde ima da se kupi u EU?

Mislim da nema direktno u nekoj prodavnici, vec preko Asus sajta samo valjda po ovoj snizenoj ceni.

Koliko sam proverio od svih asusovih prodavnica,ima ga samo u Francuskoj i Italiji ali popust važi samo za Francusku.Stvarno se pitam šta se mućka u Asusovim glavama,mora da ih je uhvatio ONE PLUS marketinški virus.

Tako su i rekli da ce biti samo u nekim od EU zamljam. Jedino ako imas nekoga u FR ili ITA pa da ti oni tamo naruce.

Prilično sam siguran da i u Asusu brkaju toliku količinu istih telefona.

onaj najbolji ce biti 300e samo na pocetku,posle ce biti 350,tako da ko moze nek kupi kako zna i ume

ja sam ovaj moj ze550ml platio 259e,a vidim da je na sajtu koji si okacio 249e tako da sam dobro prosao s obzirom da sam kupio u srbiji

Ti si odlicno prosao sa cenom, s obzirom da je kod nas.
Inace ja stvarno nemam nikakvih zamerkih na njihov asus me175cg, jest da je tablet sa mogucnoscu poziva. i da ima 1gb ram memorije, i da je unutra intel procesor, ali evo vec pa skoro godinu dana nema nikakvih problema, radi odlicno, sve pohvale za asus i za intel.

Da nije u pitanju Texxxo Plxxs ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno