Stigao Xonar Dg konacno, pa je red da iznesem utiske. Za pocetak, kao sto sam vec par puta napomenuo, sebe smatram prosecnim korisnikom. Setup je iz potpisa i koristi se prevashodno za slusanje muzike i povremeno igranje. Pre Dg-a sam bio na ALC1200 integrusi sto je u stvari alc888 u asusovoj izvedbi.
Utisci? Pa sta znam..nisam odusevljen. Cak sta vise, ja realno nikakvu razliku u kvalitetu zvuka ne primecujem. Slusam uglavnom progressive house i techno, ali ponekad volem i nesto mirnije tipa Sting, clapton i slicno..evo sad npr. slusam the police u flac-u i i dalje isto - ne primecujem razliku, bar ne neku bitnu.
Sto se slusalica tice, imam neki ubogi canyon hs10 koji kosta 1500din

Deklarisane su na 64ohma, ni na njima nisam primetio bitnu razliku, osim sto su malo glasnije kada ukljucim exciter mod, mada su one bile poprilicno glasne i na integrusi, tipa preko 80% snage nije moglo da se podnese.
Elem, imam i jedan stari novi problem. Naime, na integrusi sam imao front panel detekciju koja nije radila kako treba. Kad je upaljena i ja ubodem sluske, front je davao zvuk samo ako dzek drzim pod odredjenim uglom (kao da postoji neki prekid), dok ukoliko iskljucim detekciju, zvuk ide normalno i na front i na back izlazu istovremeno, bez potrebe za gimnastikom sa dzekovima i uglovima. Na xonaru imam isti problem...ima li neko iskustva sa ovim?
p.s. Mozda treba da malo sacekam da se usviraju zvucnici sa karticom, a i da mi se usi naviknu...javljam utiske za nekih nedelju, dve dana
Hmmm....il sam se istripovao ili...kako god, sad malo forsiram sluske i sa ukljucenim EQ i malo napumpanim niskim i visokim imam utisak da i daju malo masniji zvuk. Otkud znam, verovatno bi neke skuplje sluske pravile jos vecu razliku.
Sto se tice ovog problema. Malo sam prevrtao po starim temema na forumu i problem je izgleda do kucista. Ulazi na front panelu su malo "dublji" tako da slusalice samo treba malo jace nabiti