Šta je novo?

Asus Xonar D2 ili D2X

• Začetnik teme Začetnik teme kull
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kull

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
10.04.2006
Poena
320
Prodje vec godinu dana kako su ove zvucne karte predstavljene i kod nas u stampi, a u prodaji ih nema ni od korova, bez obzira na cinjenicu da smo popularno Asus trziste.
Muka mi je vise od Creative Vista drajvera pa mi treba neka dobra alternativa poput jedne od ove dve Asusove.
Jel' zna neko gde ima i koliko kostaju? (ili ko moze da ih nabavi)

'fala unapred.

Poslednja izmena:
XONAR-D2 ASUS Multimedia 7.1 PCI Sound Card, 118dB In/Out SNR, High-definition audio processing at 192KHz/24Bit, Dolby (DVS, DH, DPLIIX, DDL) & DTS (DTS Connect, DTS Interactive, DTS NEO😛C) - 142EUR s pdv

XONAR-D2X ASUS Multimedia 7.1 Channel Audio Card with PCIex interface, 118dB In/Out SNR, High-definition audio processing at 192KHz/24Bit, Dolby (DVS, DH, DPLIIX, DDL) & DTS (DTS Connect, DTS Interactive, DTS NEO😛C)- 168EUR s pdv

Mene interesuje ona Xonar DX ali i dalje ne mogu da je nađem u Srbiji. Ima li negde da se kupi kod nas?

Pogledajte Sark Side sta je uzeo i pitajte ga za misljenje 😉

Hmmm Sark Side, koji je taj 😀 😛

Stvarno covece, sta je sa njime, nevidim ga vec duze vreme ovde?! A i gde je tvoj stari user?

Evo ovde se malo pricalo o tome, a ne mogu da nadjem temu u kojoj je Dark preneo svoje utiske kad ju je kupio ...

Nije ni kupio axux, uzeo je nesto mnogo bolje! Evo za par sec http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=154714&highlight=auzentech

I dan danas se palim na karticu ali jos mi mozak nedozvoljava da je kupim! :wave:

Pa ova kartica je extra, ali to tek nema u Srbiji. Ja se nadah ono je ASUS, možda ima negde kod nas. BTW šta ima još od opcija za kvalitetan stereo zvuk? Nije valjda Creative najbolje šta može da se uzme kod nas.

Pa ova kartica je extra, ali to tek nema u Srbiji. Ja se nadah ono je ASUS, možda ima negde kod nas. BTW šta ima još od opcija za kvalitetan stereo zvuk? Nije valjda Creative najbolje šta može da se uzme kod nas.
Upravo. Veruj meni, i ja treba novu zvuchnu da uzmem i poslednjih par nedelja sam sve zhivo prokopao, samo Creative mozhe se naci da valja.
I ja bih voleo Auzentech ali nema to nigde ovde.🙁

Upravo. Veruj meni, i ja treba novu zvuchnu da uzmem i poslednjih par nedelja sam sve zhivo prokopao, samo Creative mozhe se naci da valja.
I ja bih voleo Auzentech ali nema to nigde ovde.🙁

Pa sve se nadje/dovuče kad čovek ima volju i pare 😉

Pa sve se nadje/dovuče kad čovek ima volju i pare 😉
Imam ja i volju i pare ali nema ko da mi nabavi, no to nije tema - mislio sam da bih voleo da kod nas u radnjama mozhe Auzentech da se kupi.🙂

@ Proday - ne znam shta je sa Darkom nema ga ni na msn-u, a moj nik je i dalje sje*an, prilikom selidbe servera se poje*ao i i dan danas ne radi, a proshlo je vec jedno 3 meseca, cisto sumnjam da Silver to ne zna da popravi ali ajde...

@ topic - znam da je uzeo josh bolje bio ali nisam mogao da se setim shta... Mislim da rece preko VInka da je nabavio ili me secanje vara...

Ne vara te, Vinko se zaista pomucio da mu to dovuce... a i prilicno skupo je bilo, preko 180 evra, cini mi se...

Nazalost Auzentech X-Meridian je postao EOL proizvod (verovatno znog deala sa djavolom-Creative), a aktuelni Auzentechov X-FI koristi modovane Creative drajvere tako da bih ga izbegao u sirokom luku.
Moj favorit je Razer Baraccuda, ali s poslednjim drajverima mi je i X-Fi proradio kako treba i pod Vistom64 pa mi je trenutno sve potaman.

Ne vara te, Vinko se zaista pomucio da mu to dovuce... a i prilicno skupo je bilo, preko 180 evra, cini mi se...

Pa toliko i izadje na kraju, u usa je recimo oko 220$ pa na to dodash sve shto se treba dodati i eto cene. Eh trzhishte moje muchno...:wall:

E-mu 1212m je majka za kvalitet reprodukcije svim mogućim Creative-ima i Asus-ima, ali imaj u vidu da je to poluprofesionalna karta i da sa njom nema igara 🙂 Ako si audiofil, onda je to prava stvar za tebe. Košta 138€.

Onda treba da juris nesto tipa EMU 0404 ili ako kes nije problem 1212m.

Pa ako je spreman da kupi Xonar, isto mu se vata 🙂

Poslednja izmena:
Slicno cenovno, ali stereo kvalitet bas i nije kao sto si sam rekao. 🙂

Poslednja izmena:
Pa ništa od toga nema u Srbiji. Doduše sutra putujem u Sakramento na nekoliko dana ali Auzentech ili E-MU kartice nije lako naći čak ni tamo.

EMU 1212 za 149,9 US$ <=> 100eur.

Nije loše, eto meni veselja.

Nazad
Vrh Dno