Šta je novo?

Asus x550c Problem (Baterija)

Habili

Poštovan
Učlanjen(a)
25.11.2015
Poena
51
Pozdrav,
imam problem sa Asus-om, model x550c.
Ne moze da se puni ako je ukljucen lap top, tj ikonica baterije u cosku trepce da se puni, pa da se ne puni.
Medjutim ako preklopim lap top, nastavi da se puni normalno, tako da mogu da ga koristim dok mi traje baterija,
a zatim ga preklopim i za sat vremena mogu ponovo, kada se napuni.

Ako iskljucim bateriju, desi se da nekad izgubi kontakt, tako da mi to uopste nije pouzdano.
Gubljenje kontakta se ne desi cesto, ali opet se desi mozda u sat vremena jednom.

Nije ni do windows/a jer sam promenio 3 u poslednjih mesec dana i na svakom se javio isti problem.

Da li neko moze da mi kaze da li je problem u lap top-u, bateriji ili u punjacu?

Hvala u napred.

Da ne otvaram novu temu,drugarica ima problem sa istim asusom ali drugacije prirode.Crkla je maticna u toku garancije,promenili su i radio je normalno nekih dva meseca,garancija je istekla na laptop ali na maticnu su joj produzili garanciju jos 18 meseci.Sada je opet poceo da ludi,upali tek iz 7-10tog puta i kada upali radi normalno.Dali neko ima ideju sta moze da bude?

Naj jednostavnije sto mozes u startu je da probas drugi punjac,neki sa malo vise ampera.
Kao da punjac nema dovoljno snage da puni bateriju i napaja laptop u isto vreme.

Више пута сам имао сличан проблем о коме пише Habili, додуше на HP лаптоповима (и то на њиховим елитним моделима).
Замана пуњача решила ми је проблем.
Наравно узео сам универзални пуњач од 90W.
Нисам могао да верујем да HP не уме/ или не може да направи пуњач који може нормално да ради више од 3 месеца!?

Vrh Dno