Šta je novo?

Asus X52sg-ap156

Love Hunter

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
390
Specifikacija ASUS X52SG-AP156
-----------------------------------------
Procesor: Intel C2D T5750 2ghz
Memorija : 3 GB DDR2
Hard disk : 250 GB SATA II
Grafika : nVidia Geforce 9300 256MB
Ekran : 15.4" Wide XGA
Optika : DVD-Super-Multi
Ostalo : Bluetooth,Wlan,Webcam
Op.Sistem : No OS
Garancija : 2 godine
-----------------------------------------
+ POKLON TORBA I OPTICKI MIS
547.17 €
43500.015 Din

Jos jedan 'fantomski' model od Asusa verovatno samo za bedno istocno trziste... :zgran:

Ovaj put izgleda samo za Srbiju, google daje samo rezultate sa domaceg weba...
Zna li neko da li isto ima SIS-ovacu na sebi?

Ima Intel965 cipset. Provereno. Pri kraju su, bice ih jos koji dan.......

Hvala Raso.

Jeli cemu ovaj Geforce 9300 256MB? Mislim ono, malko se poigrati nista spec...

Medjutim i dalje ostaje mit zasto ove serije X52SG nema na Asusovom sajtu kao ni modela....

Nije bas gejmerska, ali sasvim ok za "malko se poigrati". U svakom slucaju mislim da su svi prodati ali se nadam da ce stici nova kolicina. Odlican laptop za taj novac.

Ja ga malo proucavao pre neki dan, kolegas sa posla ga kupio (kolega vozac :D ). Prvo sto sam pomislio je da su opet ubacili SIS, medjutim kao sto kaze Rasa Intel965 chipset je u njemu. I masina izgleda veoma high class. Cak je i sam kvalitet izrade veoma dobar, ugibanje tastature je skoro neprimetno. Ne verujem da ima neku manu, mada nikad se ne zna.

Jel može negde da se nađe ovaj laptop?
Može na PM.

Bice u Gigatronu na B.Brdu X53SG-AP195 za 40000 dinara, isti kao X52 samo sa Intel Dual Core-om, GF9300, 250Gb, 3Gb.

dual core.... pih... ne bih to uzimao, samo core2duo.

U svakom slucaju cena od 40k je vrlo popularna pa ce biti dosta interesovanja verovatno...

Jel zna neko koji čipset ima X53SG-AP195? Hitno mi je potrebna ova informacija, jer ortak ga verovatno sutra uzima, pa ako je neki SIS da ga upozorim i tako sprečim štetu.

Trebalo bi da je u X53 ista ploca kao u X52 a to je F3SG. Sto znaci Intel 965.

Uzeo sam ga pre neki dan i laptop je strava. Instalirao sam Vistu Ultimate i pici ka ludo. Jos nisam probao igrice ali mislim da ce da posluzi dosta i u te svrhe,za 47.000,00 nema bolji . Sto se tice baterije i izrade prezadovoljan sam. jedina zamerka je sto trenutno nema drajvera za displej ni na disku niti na internetu, tako da radi na 60 Hz ali i nije to neka mana vec kao zapazanje . Cim ga budem probao za igranje javicu vam sta se desava. Neko je pitao gde ga ima e pa u Pakomu naravno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno