Šta je novo?

Asus x51rl // drajveri za graficku

prsiic

Poštovan
Učlanjen(a)
06.08.2014
Poena
51
Pozdrav!
Imam lap top Asus x51rl koji poseduje graficku ATI RADEON XPRESS 1100. Na windows 7 mi radi samo drajver koji sam skinuo sa oficijelnog sajta Asus. Auto detect mi detektuje novi drajver i instalacija traje kratko i kao pise da je instaliran ali uopste nije instaliran. Da li neko zna u cemu je problem?

Ne razumem, radi ti drajver sa njihovog sajta, ali "Auto detect" ti detektuje novi drajver, kako sam razumeo, ti ni nemas drajver a pise ti da ga imas?

Idi "Device menager" i kazi mi dal uopste imas "Display driver", dal ti rade igrice normalno, i kada instaliras iskljuci sve prozore sem tog (tako je barem kod Nvidie).

Napomena: Nisam expert, samo sam imao slican problem ranije.

Detektuje mi i instaliram ga ali ne postoji drajver, samo pise da je uspesno zavrsena instalacija. Radi mi sve normalno samo sa starim drajverom ali mi za neke stvari trazi novi drajver.

Probaj sa programom Driver Booster, besplatan je, apdejtuj drajver grafike, ponajbolji je taj program za osnovne - bazne drajvere za bilo koju makinu ..

Poslednja izmena:
Driver Booster mi pokaze da su mi svi drajveri najnoviji, ***.

Ako nije bilo crnog ekrana i ocitavanje rezolucije, nije ni instalirao drajvere.
Instaliraj ih u Vista ili XP compatibility mode.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno