Šta je novo?

asus x1600xt gde je ima?

goran445

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2004
Poena
319
Da li neko zna gde mogu da nabavim ovu graficku kartu i po kojoj ceni. Pozdrav.

Video sam u radnji na zelenjaku (znaćeš o kojoj pričam da ne bude reklama) E sad nisam siguran da li je Asus,a cena je oko 18.700,00 din. Nazovi pa pitaj...

Pozz.:wave:

Hvala na informaciji ali za mene je nazalost ne dovoljna.Mislim ja nisam iz Beograda i neznam koja je to radnja na zelenjaku,pa ako vec neces da reklamiras,pusti mi privatnu poruku.Jos jednom hvala,ali sada unapred :) Pozdrav.

Znaci jos uvek je nema nigde. Ja mislim na PCI-e a ne na AGP da pojasnim.

Baci pogled na Hot Hardware sobu,bila je neka x1600xt za 175e,ali nisam siguran daje Asus.

Poslednja izmena:
Nije to je GeCube,jeste 175eura,ali ipak sacekacu Asusov model.Dakle jel neko zna gde mogu da je nabavim :)

Poslednja izmena:
Neznam gde ima ali ti je to dobra kupovina,javi kad nabavis i po kojoj ceni.

Sapphire je negde oko 195e u radnjama a Asus dodje oko 210e.Da li se to isplati kupovati kad 6800gs dodje isto ko Asus a za 20-30% brza karta?
Ili 7600gt koji ce za mesec dana biti 230e i nize... hmm
Pa pre bi dao pare na 6600GT koji je malo slabiji od X1600XT-a i ustedeo 60e,s obzirom da je 6600gt bio 120e u hot hardware-u,razmislite malo.

U pravu si.Nisam ocekivao da ce toliko kostati.Da je negde oko 170-180 eura kupio bi je bez razmisljanaja.Ovako mislim da je to previse za ovu kraticu.

Da jeste ViVo zbog toga je skuplji,ali sta cu kad meni to nije potrebno. Ipak je to mnogo para za takvu grafiku.

a izvalite ovo:
Grafička karta Sapphire X1600 XT PCI-E 256MB 65.99 E***N Computers
Greska??

mastercula je napisao(la):
a izvalite ovo:
Grafička karta Sapphire X1600 XT PCI-E 256MB 65.99 E***N Computers
Greska??
Ma Uskrsnji popust od 100 EUR :D

Nazad
Vrh Dno