Do skoro je radio u potpunosti ispravno, dok skoro nije prestao da se pali. Tada je problem bio sledeći - dok je kompjuter isključen lampica monitora blinka regularno, kad upalim kompjuter lampica na momenat zasvetli, monitor kao da zasvetli na pet sekundi, ali bez slike ili bilo kakve boje, i odmah se ugasi.
Međutim, danas kad sam pokušao da proverim da li se situacija promenila shvatih da monitor uopšte više ne reaguje ni na jedno dugme - crn ekran, crna lampica.
Važno je napomenuti da se poslednjih dana dok je radio povremeno čulo tiho pištanje iz monitora, a sad kad uopšte ne radi pištanje je neprekidno dokle god je monitor uključen u struju.
Zanima me da li neko već zna koji je kvar u pitanju, ali još više gde bih mogao da odnesem monitor da ga pogledaju?
P.S. Nov sam na forumu, ne zamerite ako nešto nije po propisima. 🙂
Pozdrav!
Međutim, danas kad sam pokušao da proverim da li se situacija promenila shvatih da monitor uopšte više ne reaguje ni na jedno dugme - crn ekran, crna lampica.
Važno je napomenuti da se poslednjih dana dok je radio povremeno čulo tiho pištanje iz monitora, a sad kad uopšte ne radi pištanje je neprekidno dokle god je monitor uključen u struju.
Zanima me da li neko već zna koji je kvar u pitanju, ali još više gde bih mogao da odnesem monitor da ga pogledaju?
P.S. Nov sam na forumu, ne zamerite ako nešto nije po propisima. 🙂
Pozdrav!