Šta je novo?

Asus VW222S 22'' Wide

marevuksa

Slavan
Učlanjen(a)
03.10.2007
Poena
301
  1. U cemu je caka?
  2. Zasto je toliko jeftin i da li ga vredi kupiti?
  3. Da li je manje bitno sto nema DVI?
  4. Sta ocekujete u narednih godinu dana oko cena tih monitora posto su vec tako jeftini, sta ce se pojaviti?

1. koliko para ~ toliko muzike
2. jeftin je zbog 3.... inache PDV za ove sa DVI je 18% a sa obicnim je 8%.. ako se ne varam

4. uvek mozes da garantujes da ce hardware koji si platio sada za godinu dana vredeti duplo manje, a da ce postojati duplo bolji za iste pare. iliti recima Daft Punk
Work It Harder Make It Better
Do It Faster, Makes Us stronger
More Than Ever Hour After
Our Work Is Never Over

gresis za pdv... naknadno je smanjen na 8%...

monitori nemaju vise prostora da padaju... posto 17" nece izbaciti sa trzista, a cena im mora biti >100e... takod a je kupovina 22" za 200e sasvim optimalna...
ja sam dosad kupio 2x17, 19 wide, 20"... svaki sam platio po oko 400e... sad zajedno toliko vrede...

najbolje sto moze da se desi za godinu dana je da 24 recimo zvekne na <300e...

Ja ga uzeo danas,monitor ima lepu sliku,dizajn mi se isto svidja(al to je vec stvar ukusa),moj primerak ima probijanje svetla na donjoj i gornjoj ivici(uocljivo samo na skroz crnoj pozadini,gore malo, dole dosta uocljivije), sa strane sve super,brz je.Pre ovog monitora imao sam Samsung 913N i u odnosu na njega bolji su vertikalni uglovi gledanja ali je zato probijanje po ivicama uocljivije.
Ako nekoga nesto zanima neka pita

Evo posle sat vremena koriscenja sta se meni desilo.Cackao sam opcije u meniju na monitoru i odjednom mi je jedno od dugmica upalo(dugme +) i ne radi mi vise :).Nisam nista krvnicki stiskao,e sad sta mu bi nemam pojma.Sve u svemu kvalitetna plastika u njemu :)

Pogledaj u uputstvu da nije mozda to neki trial period od dva sata,pa onda odes na net i uplatis jos 50 ojra i dugme ti iskoci!?!:banana::type::wave::smash::wall::zgran:

;)
shteta sto neki ovde ne rade u tehnickoj podrsci

Pa kvalitet izrade deluje stvarno ok(da mi se ovo nije desilo hvalio bih ga na sve strane).Monitor ima dosta prostora za nagib i nazad a i malo ka napred tako da se prilikom gledanja filmova sve moze lepo namestiti da se ne gubi slika dok horizontallni uglovi su vec standardno dobri.Nisam video ostale 22" jeftine monitore ali ovaj za ove pare sigurno vredi.(nadam se da je ovo sa mojim dugmicem pojedinacan slucaj ,valjda ce mi uvaziti garanciju ,da ne bude ono kao mehanicki kvar , sami ste krivi...)

Nazad
Vrh Dno