Šta je novo?

Asus VW 193D

alex1974

Slavan
Učlanjen(a)
30.05.2007
Poena
375
Imam gore pomenuti monitor graficka je ATI Radeon 9600.Monitor ima maximalnu rezoluciju 1440X900 pixela a meni je opcija 800X600 ili 1024X768 pixela(znaci samo te dve opcije),koristim Vistu.
Sada sam probao Windows 7 i na njemu je po defaultu 1440X900 pixela(s time da moze da se smanji po potrebi).
Interesuje me kako da ga nateram da radi na Visti na 1440X900 pixela?
Hvala vam unapred...

ja bi da se pridruzim temi jednim pitanjem...
kakav je ovaj monitor,gledao sam specifikacije i nije los.
nov je oko 9300,a ja imam priliku da nabavim nov sa 3 godine garancije za 6500 pa me zanima jel vredi on tih para?

Definitivno, imam taj monitor vecj godinu dana i do dushe trebalo bi da menjam zbog grafichke ali ja iskreno nemam nekih zamerki s'obzirom da je pre godinu dana koshtao isto neshto tipa 105-110e.
Za te pare bolji polovan TFT ochuvan i bla bla bla teshko da cjesh nacji.

Poslednja izmena:
nisam rekao da je polovan,vec da ga nabavljam novog sa 3 godine garancije za 6500 🙂 🙂
hvala 😉

Pa bash zbog toga ti kazhem da si u boljoj situaciji jer i da hocjesh ne mozhesh ni polovan za te pare dobar da nadjesh.

Pishem li ja chudno ili ?!

pogresno sam protumacio tvoju poruku 🙂

dakle extra kupovina za te pare,samo jos da ima dvi bilo bi jos bolje,ali nije ni ovako strasno.

Da stavio sam drajvere sada su "9-1_vista32_dd_74233" inace isto je bilo i sa starijim drajverima mada na Win7 nisam instalirao drajvere(jedino ako ih nije sam Win automatski instalirao?

Nazad
Vrh Dno