Da skratim pricu sve radi normalno vec preko osam meseci(otkad sam uzeo karticu) onda 13-og jula mi stize aDSL i ja od tada naravno ne gasim komp(razlog verovatno znate
) Naravno dok se torrent-i skidaju devojka pici simse 2 i evil genius i po 15 sati neprekidno :wall: i sve je u redu procesor ne prelazi 56-57 stepeni ni posle visecasovne torture simsa i brzo se vraca na normalu (42-45 CM Hyper6) kartica ni u jednom trenutku ne pokazuje znake umora iako je na Ultra frekvencijama(driver je bio 77.30) Elem instaliram ja 77.72 i par dana sve je u redu dok ne sedoh da igram HL2 u 1600X1200 naravno.posle jedno 5-10 minuta djuskanja teksture i senke pocese da igraju neku svoju igru a ja u soku ugasim probam simse isto probam BF2 isto :crash: vratim ja stare driver-e i instaliram ono asus-ovo ***** smartdoctor kad ono temperature 66 core 58 mem u idle-u :trust: upalim HL2 pipnem karticu i ne mogu da drzim ruku na njoj duze od sekunde
Ugasim komp na 3-4 sata da se iskulira opet isto :wall: Sta da radim ljudi pomagajte!!!