Šta je novo?

ASUS V9960se/TD

starojko75

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2004
Poena
319
Danas sam razgovarao sa nekim likom koji se navodno razume u hardver.
Rekao mi je da je ubedljivo najbolja kupovina gore navedene kartice.
To je GeForce fx 5900xt 256 bita samo sto Asus ima svoje oznake.
Kaze da je FENOMENALNA. Sve je ostalo kita, kaze, jer za mrvicu vise para koje das za 9600pro, recimo, dobijem mnogo bolju karticu. Kaze da ona sada kosta oko 155-160e. Mada, ja je nisam vidjao. U svakom slucaju mi je rekao da od ATI-jevih kartica iskljucivo uzimam one MADE BY ATI (ne one POWERED BY) ili Asusove.

Kaze da mu ova kartica na njegovoj masini, a ima Intel 2.4c i 1gb ram daje preko 5000 bodova. Jednom recju, sve, sve najbolje!

Sta vi mislite o ovome posto u najskorije vreme mislim da kupujem novu karticu?

eeee ogi ,ogi napisao sam ti odgovor na drugom forumu!!!

Ogi care svi sajtovi, a i neki naši časopisi su je proglasili za najbolju kupovinu do 155-160€! 3DMark03 5299! Kao što si gore naveo! :bottle:

Poslednja izmena:
Jeste tacno je to ali u novim naslovima ta kartica ima po 20 frejmova,jer je nikakva u DX9 igrama sto potvrdjuje FarCry...a stvarno ne znam cija je slika ljepsa...mada procesljaj malo forum naci ces dosta tema u vezi te kartice!!!
Opet ti ponavljam ogi jedino sto mi se svidja na tu karticu su hladnjaci sto idu preko memorija!!!
PoZ...😉

Covek je u pravu, i ja sam cuo da je ona svuda proglasena kao najbolja.

Ne znam na osnovu cega ti govoris M3, ipak, ne mozes ti sam protiv svih. 🙂
Da li si je imao i probao na mnogo igara pa tvrdis?

9600xt ili 5900xt??? Pa naravno da je 5900xt bolja od 9600x,mada je i 9600xt odlicna karta,graficki su tu negdje,sve zavisi od igre,a brzinski je mnogo brza 5900xt,ja bih uzeo 5900xt jer je definitivno bolja kupovina sada posebno zato sto su im se izjednacile cijene.

BTW:Imao sam 9600pro pa znam sta pricam 😉 ,ali ako se odlucis za nju(nebitno je li xt ili pro varijanta neces pogrijesiti) karta je odlicna stvarno best buy za te pare.

Poslednja izmena:
Graficki tu nedje ...auuu sto to pricas, ada ti odlicno znas kako sam se bio napalio na tu karticu ali je vi u firmi niste nabavili....mada ne kazem 5900XT je sto se tice brzine mnogo brza od 9600XT ali kasnije kad sam pogledao kako izgleda slika na njoj(znaci uporedni test 9600XT i 5900XT) onda stvarno znam sta pricam...
Mada svako ima svoj ukus...

Rekao sam zavisi od igre i programa.npr: upalis FarCry igra ljepse izgleda na 9600xt,upalis NFS:Underground igra ljepse izgleda na 5900xt,upalis SilentHill3 igra ljepse izgleda na 9600xt pa onda upalis UT 2k3 i igra izgleda bolje na 5900xt,a slike o kojima pricas su testovi paleta boja (I check that) i covjeku to nece mnogo znaciti.

E da zaboravih da kazem nVIDIA ima zestok problem sa HalfLife 2.U demou te igre 9600pro ostvaruje bolji rezultat od 5900ultre(u svim rezolucijama) a 9200 je u ovoj igri presisao 5600ultru.Za Doom3 nisam siguran ali mi se cini da je nVIDIA u prednosti tu.

U Doom-u je vNIDIA u prednosti iz razloga sto je igra pravljana iskljucivo za nVIDIA-ne katrrice ako ste me dobro shvatili!!!
Mada dok on izadje...kod nas ce vec zavladiti 9800XT kartice🙂 🙂 🙂

Nazad
Vrh Dno