Šta je novo?

Asus u30jc

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Uzeh ovaj laptop koji ima intel hd grafiku integrisanu + gforce310m pa me interesuje da li je ikako moguce ubiti skroz ovu integrusu tj da mi sve radi nvidia a ne samo akceleraciju u igrama i hd filmovima?

Uzgred moze li mi iko reci gde mogu da vidim mac adresu od wirless kartice; win 7 imam i treba mi u ruter da unesem da bi mogao da se kacim preko wifija!!

mislim da neces nikad 100% iskljuciti integrusu,a i sto bi ?! stavis mu u podesenjima za drivere da preferira nvidiu i za sve igrice koje imas da ti se pokrecu na nvidiji, mada licno mislim da je to bas losa ideja, sasvim optimus uspesno skonta kad treba da se prebaci.. kad si vec uzeo ultraportable laptop, bzvz je da ga koristis na struji 100% vremena... meni je malo zao sto nisam i ja uzeo njega,jel dosao sa win ili bez?

a mac adresu imas na par nacina:
-okrenes laptop naopacke i pogledas nalepnicu
-ugasis mac filter privremeno, vidis na routeru i odmah ga dodas u filter
-ipconfig bi takodje trebao da je ispise...

Poz druze, evo i ja sam skontao da je inregrusa must have, ali dobro nije ni to lose reseno! Za mac sam se snasao preko ipconfiga, a sam laptop je stigao bez operativnog!

Novo pitanje; da li je moguce naterati procesor stalno da radi na 2.4ghz a ne da mi varira frekvencija od opterecenja i sl?!

Gledajuci cpuz procesor mi nikada ne prelazi 898mhz pa me interesuje da li je moguce da cpuz brljavi ili laptop stvarno ne radi kako bi trebalo?

Sam sebi da odgovorim; jeste procesor ocajno radio!! Posle savljanja poslednjeg biosa laptop je poleteo!!

Vrh Dno