Posto sam sve do prekljuce imao jedan KWORLD na pozajmici i koji sam morao da vratim vlasniku, odlucio sam da kupim jedan i to bas ovaj o kojem govorite, jer nije bilo ni jednog KWORLDA u radnji.
Prost za instalaciju, antena, radio antena, prikljucak za Video i kameru, super. Bas sam se ponadao da sam pazario dobru stvar, sve dok nisam inastalirao Software za gledanje u najmanju rec KATASTROFA, taj Home Teather koji dolazi uz nju je bas to KATASTROFA. Zato sam morao da potrazim programe za TV i tako nabasao na Vas sajt, dobio sam neke ideje i preporuke i u najmanju ruku mogu da Vam kaem, najbolji ste.
Instalirao sam >>ChrisTV 4.60 Professional<< ima sve, automatski se podesava, ima srpski i biras podesavanja za Srbiju i Crnu Goru, bez ikakave hvale, najbolji je. Ali sam za svaki slucaj instalirao i >>iuVCR 4.9.4.366<< koji je takodje odlican, oba programa su odlicna i za snimanje i za gledanje.
Dok ovo pisem downlaudujem i >>WinDVR 3<< da isprobam i njega da vidim kako se on ponasa.
Napominjem da su ova dva gore spomenuta programa nova i da ne posedujem crack za njih, pa ako neko nabasa neka posalje na meil ili stavi link gde mogu da se nadju.
pozdrav