Šta je novo?

ASUS TV/FM tuner...

needleboy

Slavan
Učlanjen(a)
12.06.2005
Poena
304
nisam zadovoljan softwerom koji se dobija uz ovu karticu: "Inter Video Home Theater". Probao sam sowtwer sa MSI-eve kartice TV@nywhere i Accorp-ove, ali ne radi.

jel ima neko neki zanimljiv softwercic koji moze da radi solidno.
kartica je iz novije serije, u device manageru je prepoznaje kao:
ASUS Silicon WDM Video Capture

search, govorilo se 100 puta o ovome.

Dscaler(mogu se poredjati kanale po zelju),Christv, WinDVR 3 su neke od najkoriscenije u forum-m

DScaler za gledanje, iuVCR i WinDVR za snimanje... :)

nisam se bas snasao sa dscalerom. skinuo sam dve verzije i nijedna mi ne prepoznaje karticu na autodetect. na jednoj verziji se kartica nalazila na listi, na drugoj ne. da ne bude zabune driveri su instalirani i radi sa originalnim softwerom.

ja imam dscaler 4.1.11 i sve radi ok

probaj

:-devil-:
needleboy je napisao(la):
nisam se bas snasao sa dscalerom. skinuo sam dve verzije i nijedna mi ne prepoznaje karticu na autodetect. na jednoj verziji se kartica nalazila na listi, na drugoj ne. da ne bude zabune driveri su instalirani i radi sa originalnim softwerom.

probaj da skines chris 4.5 pro,ja sam probao gomilu programa i on mi je najbolji,on trial version 30 dana, ako ti treba crack da ga koristis do smrti pusti mi pm(tvoju e-mail) da ti posaljem :-devil-:

Ako je u pitanju Asus sa sa7134 čipom podešavanja su skedeća:

HARDWARE (Setup Card/Tuner)
------------------------------------------
Card --- ASUS TV/FM
Tuner --- Philips FQ1216ME-MK3 (PAL/SECAM multi)

SETUP (Channel List)
------------------------------------------
Scan --- German Frequency
Format --- Tuner default

Ako je novi Asus koji ima sa 7135 taj neće raditi u Dscaler-u. Ako je to slučaj predlažem ti da obavezno probaš sledeću verziju koja će imati podršku za taj čip. Što se kvaliteta slike tiče, ovaj program gotovo da nema konkurencije.

Nisam čuo da Asus karte imaju taj čip. Ja imam sa7134, ove nove su sa7135. Možda neko drugi zna.

Treba probati Fly TV 2000, http://auzol.narod.ru/download_e.html, skinuti drivere, i Intervideo Mpeg2 codec za grebovanje, ima li šta bolje?!

Universal WDM driver.
Is it recommended for working with FLY 2000 TV v2.36 and higher.
For SAA7133, SAA7135 is a best driver.

Malo je offtopic, ali, da li je neko uspeo da napravi skriptu za Girder koja omogućava kontrolu kursora na daljinskom upravljaču?

A što se tiče softvera za gledanje/snimanje, preporučujem WinDVD Recorder koji mi savršeno zamenje i PowerDVD i PowerVCR, a probajte i Fly TV 2000, meni šljaka odlično, omogućava snimanje direktno u Divx, mada se treba malo poigrati sa opcijama. Mene mrzi, zato koristim ovaj prvi.

ikap je napisao(la):
Treba probati Fly TV 2000, http://auzol.narod.ru/download_e.html, skinuti drivere, i Intervideo Mpeg2 codec za grebovanje, ima li šta bolje?!
Interesantno da sam ja instalirao i Intervideo dekompresor sa Fly2000 sajta, ali nikako nisam mogao da reprodukujem ništa grebovano sa Intervideo codec-om sve dok nisma instalirao Intervideo WinDVD.

Iv

wiz011 je napisao(la):
Interesantno da sam ja instalirao i Intervideo dekompresor sa Fly2000 sajta, ali nikako nisam mogao da reprodukujem ništa grebovano sa Intervideo codec-om sve dok nisma instalirao Intervideo WinDVD.
Pa falio ti je mpeg2 decoder, instalirao si samo encoder...

Posto sam sve do prekljuce imao jedan KWORLD na pozajmici i koji sam morao da vratim vlasniku, odlucio sam da kupim jedan i to bas ovaj o kojem govorite, jer nije bilo ni jednog KWORLDA u radnji.
Prost za instalaciju, antena, radio antena, prikljucak za Video i kameru, super. Bas sam se ponadao da sam pazario dobru stvar, sve dok nisam inastalirao Software za gledanje u najmanju rec KATASTROFA, taj Home Teather koji dolazi uz nju je bas to KATASTROFA. Zato sam morao da potrazim programe za TV i tako nabasao na Vas sajt, dobio sam neke ideje i preporuke i u najmanju ruku mogu da Vam kaem, najbolji ste.
Instalirao sam >>ChrisTV 4.60 Professional<< ima sve, automatski se podesava, ima srpski i biras podesavanja za Srbiju i Crnu Goru, bez ikakave hvale, najbolji je. Ali sam za svaki slucaj instalirao i >>iuVCR 4.9.4.366<< koji je takodje odlican, oba programa su odlicna i za snimanje i za gledanje.
Dok ovo pisem downlaudujem i >>WinDVR 3<< da isprobam i njega da vidim kako se on ponasa.
Napominjem da su ova dva gore spomenuta programa nova i da ne posedujem crack za njih, pa ako neko nabasa neka posalje na meil ili stavi link gde mogu da se nadju.

pozdrav

NenadSoko je napisao(la):
...Napominjem da su ova dva gore spomenuta programa nova i da ne posedujem crack za njih, pa ako neko nabasa neka posalje na meil ili stavi link gde mogu da se nadju.
pozdrav
На овом форуму то нећеш наћи, он једноставно не служи за то :). То што тражиш веома лако ћеш наћи преко google-a.

Sale je napisao(la):
Koliko me sećanje služi, SAA7133 je NTSC čip. Jel' kartica kupljena kod nas?

karticu sam dobio i kupljena je kod nas i napomenuo sam da radi sa originalnim softverom na pal b standardu, ali sam se raspitivao za neki opusteniji softver. :cigar:

Nazad
Vrh Dno