Šta je novo?

Asus Tv Fm Card

DScaler je najbolji za gledanje ali neće kod svakog da radi snimanje. Kod mene ima običaj da zaglavi ili čak da resetuje komp pa ako oću nešto da snimim moram da se oslonim na ovaj karticin softver.
ChrisTV kod mene radi i nije loš ima brdo nekih opcija za nameštanje ali ima jednu malu manu nekad se istripuje i neće da pusti sliku pa moram da resetujem komp da bi ponovo mogao sa njim da gledam TV(imaju neki patch-evi ali ja nisam hteo da se zezam sa tim).
Dakle DScaler je za sad najbolji! :banana:
(ianče nije kartica nesretna nego mi koji je koristimo) :wall:

Vrlo je bitno da kažeš koju tačno Asus karticu koristiš, jer mislim da DScaler još uvek ne podržava novi Philips čip (SAA7135).

Ja koristim FlyTV 2000.

Originalni softver mi je svaka 2-3 dana zaboravljao većinu TV kanala i najčešće nije mogao da ih ponovo memoriše dok se ne reinstalira. 😡

Kod Fly-ja mi jedino nedostaje to što nema time shifting, da nije toga i da podržava Asusov daljinac bio bi savršen (i da, ne može automatski da detektuje radio stanice).

Poslednja izmena:
wiz011 je napisao(la):
Vrlo je bitno da kažeš koju tačno Asus karticu koristiš, jer mislim da DScaler još uvek ne podržava novi Philips čip (SAA7135)...
U da, mislim da si upavu ovo za dscaler baš je pre par dana ortak pokušao na WIN2000 da isproba dscaler ali mu nije uspelo.
Ja sam to potpuno prevideo; sigurno nije podržan novi čip.
(inače čisto da spomenem koliko je ova stara asus karta bezveze ova nova sa minijaturnim daljinskim mi se još manje sviđa)

Ja imam isto ovu karticu i probao sam sve moguce programe ali svakom nesto fali ili ne radi daljinac ili nema pola kanala i tako....Inace uz nju sam dobio Home Theather program koji mi ide na k***c! 🙂 Ali sam sad nedavno dobio Home Theather 2 Platinum i sa njim sve ok radi i bolji je od 1-ce moze i da se podeshava da bude koliki hocesh prozor sto recimo na 1-ci nije moglo,snimanje mi radi i sa ovim sam kolko tolko zadovoljan a inace moj je 7134 cip

Poslednja izmena:
wiz011 je napisao(la):
Ja koristim FlyTV 2000. ... da podržava Asusov daljinac bio bi savršen (i da, ne može automatski da detektuje radio stanice).

Verzija 2.36 nije imala podrsku za asusov daljinac ali u verziji 2.38 je implementirana podrska za isti.

bandovic je napisao(la):
Verzija 2.36 nije imala podrsku za asusov daljinac ali u verziji 2.38 je implementirana podrska za isti.
Ja koristim 2.38 RC2 i nema ni traga od podrške za daljinac moje Asus kartice.

Probaj sa INTERVIDEO DVR3 . Malo se sporije pali ali sljka odlicno .

Nazad
Vrh Dno