Šta je novo?

asus tusl2

Raptus

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2002
Poena
610
Ne znam da li je jos neko imao ovakve probleme. Naime, ploca vraca losa ocitavanja temperature, brzine fana, brzine proc. i svega ostalog pomalo. u biosu je sve ok, ali asus probe cesto prijavljuje da se fan vrti na 0 obrtaja, da je napon od 12v pao na oko 5, 5v na oko 3, da se fan vrti na 8800 obrtaja (umesto 4440 regularnih). slicno se desava sa motherboardmonitor-om, koji prijavljuje 2600rpm, bez promene... ako neko zna resenje za ovo, pleeease..

jesi li pokusao da nadjes neki drugi program za merenje,ako nisi pokusaj nista te ne kosta,popni se i na asusov site i skini njihov originalni monitoring oni svasta nude pa se mozda i to nadje,ako ni to ne upali ne brini imas intela ti nikad ne crkavaju pa i ako rikne kuler;)

Ja sam imao istu plocu i iste simptome. Ta ploca je bila pocetak asusovog poniranja kad je u pitanju kvalitet ploca....Zamenio sam je za 30eura jeftiniji gigabyte i bio sam srecan i zadovoljan.

Meni je ta ploca radila savrseno. Ali to da je to bio pocetak kraja Asus-a to je tacno. Inace ako ti sve sljaka u biosu i ako ti masina radi kako treba onda je sve ok.

Hvala svima :) sad samo da ubedim koga treba da je sve ok :)

O ovome je bilo reci.Asus probe je ocajan.Isti problem je i kod mene, ali sve radi ki sat.

Nazad
Vrh Dno