Šta je novo?

ASUS Transformer T100TA - konvertibilni tablet nove generacije

Otkrio si toplu vodu i ja ti se klanjam zbog toga. Probaj da zadjes malo dublje u materiju, a ne povrsno da gledas. Ako imas retardiranog prodavca u IT prodavnici, prodavca koji se u u IT razume koliko i fudbaleri zvezde i partizana u fudbal, uz sve to prodavca koji radi za minimalac - nije on kriv sto je tu, vec je kriv onaj sto ga je zaposlio. No istina, zaista sam napisao preobiman post, pa ti je mozda promaklo nesto.

Takodje, "tastatura genijalaca" zaista ima mnogo, a nije mi jasno zasto imate potrebu da "postrojavate prodavce koji manje znaju od Vas". Kad si toliko pametan, udji u prodavnicu i SAMO kupi to sto ti treba (kao kad dodjes u mesaru i kazes "zelim 300g mlevenog svinjskog buta"). Krajnje jednostavno i za takve, znanjem nabijene, apsolutno nije bitno koliko prodavac (ne)zna.

P.S. udji sad u bilo koju domacu IT prodavnicu (lanac) i postavi 10tak pitanja o ovom tabletu (pitanja sa prethodnih strana ove teme) prvom prodavcu na kog naletis. Naravno da su jako male sanse da dobijes sve odgovore tacne i precizne. Koliko vidim, i predstavnici ASUS-a su ovde, na ovoj temi, dali sve odgovore na pitanja o ovom tabletu. Ali zato ti i takvi kao ti - sve znaju. Svaka cast, good for you ;)

Zvezda, Partizan, svinjski but... auuu... :D

Update: u Roda/Mercator radnjama nema ovog tableta, tako da jos uvek nista od kupovine na rate putem PIKA kartice. Za sada, jedina opcija su cekovi, eventualno putem Banca Intesa kartice. Gigatron & CT Shop ne primaju Diners. Ako neko zna za jos neko resenje koje omogucava "na rate, bez kamate" - neka javi (ne racunajuci cekove i karticu pomenute, omrazene mi banke). Takodje, koliko se da primetiti, osim Gigatrona i CT Shop-a, jos uvek niko nema ovaj model u ponudi (neka me neko ispravi ako gresim).

Poslednja izmena:
Te radnje su dobile ekskluzivno, mada trebalo bi da se pojavi i po ostalim šopovima ubrzo

Otkrio si toplu vodu i ja ti se klanjam zbog toga. Probaj da zadjes malo dublje u materiju, a ne povrsno da gledas. Ako imas retardiranog prodavca u IT prodavnici, prodavca koji se u u IT razume koliko i fudbaleri zvezde i partizana u fudbal, uz sve to prodavca koji radi za minimalac - nije on kriv sto je tu, vec je kriv onaj sto ga je zaposlio. No istina, zaista sam napisao preobiman post, pa ti je mozda promaklo nesto.

Takodje, "tastatura genijalaca" zaista ima mnogo, a nije mi jasno zasto imate potrebu da "postrojavate prodavce koji manje znaju od Vas". Kad si toliko pametan, udji u prodavnicu i SAMO kupi to sto ti treba (kao kad dodjes u mesaru i kazes "zelim 300g mlevenog svinjskog buta"). Krajnje jednostavno i za takve, znanjem nabijene, apsolutno nije bitno koliko prodavac (ne)zna.

P.S. udji sad u bilo koju domacu IT prodavnicu (lanac) i postavi 10tak pitanja o ovom tabletu (pitanja sa prethodnih strana ove teme) prvom prodavcu na kog naletis. Naravno da su jako male sanse da dobijes sve odgovore tacne i precizne. Koliko vidim, i predstavnici ASUS-a su ovde, na ovoj temi, dali sve odgovore na pitanja o ovom tabletu. Ali zato ti i takvi kao ti - sve znaju. Svaka cast, good for you ;)

Aman covece, a sta da radi neko ko nema toliko znanja. Da mu prodavac isprica gluposti zbog kojih ce se on posle sje***i pri kupovini. Ja sam u par navrata video da oni (cast izuzecima) bas ne znaju osnovne stvari. I da pohvalim osoblje u telenoru, raspricao sam se sa njima i pored toga sto znaju, lepo se izrazavaju i kominiciraju. Sada postoji internet pa ne ocekujem da ce se stvari popraviti. Nece firme da placaju radnike jer su sve mane potrebni. Tako da ce radnici uvek biti oni sa minimalcima koji nemaju ni osnovno znanje.

Aman covece, a sta da radi neko ko nema toliko znanja. Da mu prodavac isprica gluposti zbog kojih ce se on posle sje***i pri kupovini. Ja sam u par navrata video da oni (cast izuzecima) bas ne znaju osnovne stvari. I da pohvalim osoblje u telenoru, raspricao sam se sa njima i pored toga sto znaju, lepo se izrazavaju i kominiciraju. Sada postoji internet pa ne ocekujem da ce se stvari popraviti. Nece firme da placaju radnike jer su sve mane potrebni. Tako da ce radnici uvek biti oni sa minimalcima koji nemaju ni osnovno znanje.

Samo mesate uzrok i posledicu, nista vise. A to da ne treba da radi neko ko nema pojma, naravno da se slazem. Samo...cela drzava nam takva...

Pa kupi li neko od ovih silnih Fanova ovo Svetsko cudo ??? Ima ovde nekoliko clanova, ne racunam dva zvanicna predstavnika Asusa, koji u svakoj rubrici o Asusu najavljuju kupovinu bas tog modela, bilo za sebe , suprugu - hackera, Zaovinu Surnjaju :D, jedan za kupatilo itd.

A ono nista. Profesionalni posteri.

A zna li se koliko će koštati 64GB verzija? (otprilike)

Jedno pitanje, da li preko usb hub-a sa eksternim napajanjem mogu da nakacim misa i usb-to-ethernet adapter i da lan i mis funkcionisu preko tog hub-a zakacenog na dock tableta?

Ukratko, neuporedivo bolje performanse, dock ukljucen u cenu, a takodje i puna verzija Microsoft Office Home & Student 2013 paketa (naravno i Windows 8.1 je deo paketa).

Hvala za kratak info

Inače što se tiče 32vs64 besmisleno je i porediti jer ovde nije reč o androidu već Windows 8 OS i sasvim drugacijoj nameni

T100TA-DK003H / 64GB .... 43,990 din (uskoro)
T100TA-DK005H / 32GB + 500GB .... 47,990 din (decembar)
Odakle potiče info?

Poslednja izmena:
Da, biće cene sasvim lepe (rekoh ja iako očekujem ove hejtere da skoče opet da me pljuju)

T100TA-DK002H (GREY) ... BayTrail-T Z3740/2GB/32GB/Win8.1/Office .... 39,990rsd
T100TA-DK003H (GREY) ... BayTrail-T Z3740/2GB/64GB/Win8.1/Office .... 42.990rsd

Kasnije (tek u decembru) imaćemo verzije sa HDD-om, 500GB u docku.
Ti si do sada takve Bajke ovde na Forumu pisao da bi ti pozavidela i Seherezada, ona iz 1001 noci ili Baron Minhauzen :D Mene ocigledno ubrajas u ove Hejtere, ali ja nikoga ne Mrzim ni Asus ni tebe Licno, samo ne volim da citam Lagarije.

Jesi li ti siguran u ovo sto pises ??? Evo svako moze da Progugla netom, ovaj model je prvo nezvanicno isla prica o ceni 330 $ i postoji dosta pregleda jeseni sa tom cenom. Kasnije je Asus videci konkurenciju resio da malo digne cenu i objavio je Zvanicne cene 350 $ 32 GB , 400 $ 64 GB. Na istom tom Internetu, moze se videti da Amazon. com , znaci USA prima priorder za taj model 64 GB 400 $ i najavljuje isporuku i pocetak prodaje za 18 Oktobar.

A gde su Amazon .de , Amazon . co UK ??? Nema ih nigde. Nigde ni jedna prodavnica u Evropi niti ima Priorder (nasao sam jednu u GB srednje velicine ) niti ima kakvih najava , testova za Evropu ??? Samo u toj UK prodavnici pise da primaju uplate i isporuka 30 Oktobra.

Znaci meni je sve to sumnjivo da Nijedna ozbiljna najava ne postoji na net-u da u Evropi pocinje prodaja 18. a to je za 4 dana. Takodje nigde ni na Nemackom niti bilo kom drugom velikom EU trzistu, nema testova , Nista. Poznajuci ove tvoje ranije Bajke, ovo treba sacekati i Videti, dal ce biti bas tako , posebno ove cene jer 400 $ je 400 Eura, plus uvek ste bili Skuplji nego u Eu, a ove dinarske cene su manje od tih.

Cek bre Miglia, pa nisi mogao da poverujes da ce se pojaviti kod nas kad ga nema na amazon.de i kad nema testova, i to sa cenom za koju nisi mogao da poverujes da su tacna, jer je jeftinija nego u EU. Pa onda rekao "da sacekamo i vidimo" i desilo se upravo to... i opet ti nesto smeta?

Cek bre Miglia, pa nisi mogao da poverujes da ce se pojaviti kod nas kad ga nema na amazon.de i kad nema testova, i to sa cenom za koju nisi mogao da poverujes da su tacna, jer je jeftinija nego u EU. Pa onda rekao "da sacekamo i vidimo" i desilo se upravo to... i opet ti nesto smeta?

Da ima imalo obraza, sad bi trebao da promeni nick u Minhauzen

Pustite dečka... Ova tema je svakako odlutala od suštine, a to je T100 ---> nikako da vidimo neke utiske i komentare?
Od sledeće nedelje u još radnji (ne samo Gigatron/CT), nadam se i nekom review-u?

Od mene utisci tek kad izadje 64GB verzija, valjda će 15-og tj. sledeće nedelje :)

Javise se i profesionalni posteri :D Nesto vam je mnogo trebalo :D

Jox prvo procitaj to sto citiras, pa onda izvlaci neke zakljucke. NIJE se pojavilo kad je najavljeno, znaci ako malo pazljivije procitas to sto si citirao videces da se ne pominje sumnja da ce se Ikada pojaviti ,nego onda kada je najavljeno. Jel pocela prodaja U Srbiji 18. Oktobra . NIJE. Znaci sve sto sam napisao 14 Oktobra vazilo je tada , a vazi i sada. Al da se ne vracamo na to.

Ovaj sto ima nekog Surla monstruma u Avataru, valjda sam sebe tako dozivljava, sam je valjda birao svoj avatar. Posle mu krivo kada ga i drugi tako vide. Od te Avatar Surle obraz ti se i ne vidi, izgleda da ga nemas.

Poslednja izmena:
Javise se i profesionalni posteri :D Nesto vam je mnogo trebalo :D

Jox prvo procitaj to sto citiras, pa onda izvlaci neke zakljucke. NIJE se pojavilo kad je najavljeno, znaci ako malo pazljivije procitas to sto si citirao videces da se ne pominje sumnja da ce se Ikada pojaviti ,nego onda kada je najavljeno. Jel pocela prodaja U Srbiji 18. Oktobra . NIJE. Znaci sve sto sam napisao 14 Oktobra vazilo je tada , a vazi i sada. Al da se ne vracamo na to.

Ovaj sto ima nekog Surla monstruma u Avataru, valjda sam sebe tako dozivljava, sam je valjda birao svoj avatar. Posle mu krivo kada ga i drugi tako vide. Od te Avatar Surle obraz ti se i ne vidi, izgleda da ga nemas.

To što mog avatara prepoznaješ po surli jasno pokazuje koliko poznaješ opštu kulturu, a po tvom avataru svako može lako da ukapira zašto nemaš pojma ni o čemu ovde, idi bre dete tamo gde ti je mesto, prestani da dosađuješ...

To što mog avatara prepoznaješ po surli jasno pokazuje koliko poznaješ opštu kulturu, a po tvom avataru svako može lako da ukapira zašto nemaš pojma ni o čemu ovde, idi bre dete tamo gde ti je mesto, prestani da dosađuješ...

Kuku tebi kad se probudi pa oplete:)

to je jako dobro što imamo asus predstavnika na forumu, imamo informacije iz prve ruke kad šta stiže i koliko će da košta.

e, oni nam bas trebaju :d

Kuku tebi kad se probudi pa oplete:)

Ja bih vise bio za to da opletemo, neki Basket, fudbalicu, kolce ;) sto da ne , umesto besciljnog prepucavanja , bez pravih razloga. Ali razumem sve. Ljudi su Nervozni , frustrirani ko zna cime u svom RL, pa im forum dodje kao neka prilika za praznjenje, samo ja nisam iz tog Filma.

Nekad pogresim, ( sigurno cesce nego sto bih zeleo ) pa nastavim i ucestvujem u takvim prepucavanjima, ali to je poslednja stvar na svetu koja me zanima i koja mi je potrebna.

Poslednja izmena:
nema potrebe da se prepucavamo i da padaju teške reči.
objektivno je dobro što imamo asus predstavnike ovde da nam daju info iz prve ruke.

objektivno je loše da imaš uređaj koji ima 32gb memorije u dobu kada su terabajti MALO

dakle, naši prodavci su ispali si_se što nisu uvezli 64gb model, nije kriv asus. ko je kriv što je takvo stanje je stvar mnogo veće rasprave. ljudi iz asusa su maximalno korektni.

Evo, mene nije mrzelo da se registrujem na forum samo da bih napisao utiske, jer vidim da se svađate :)

Imam ovaj tablet nekih 7 dana. Odavno tražim nešto što je tablet, a mogu da koristim za posao. I to je to, bar za mene. Imam i windows telefon, tako da sam upoznat sa aplikacijama i sl. Desktop varijanta je svima poznata, tu nema neke mudrolije.

Izuzetno je brz, jednim potezom se leti između aplikacija i prozora. Lako se deli ekran da se koristi za dva posla istovremeno. Meni treba za puštanje nekih video prezentacija, a to ide savršeno.

Ima problem sa sd karticom koju sam ubacio. Desilo se dva puta da neće da se upali dok je ne izvadim. Kada podigne sistem ubacim je i ide normalno.

Izrađen je solidno. Nervira me što još uvek nema futrole baš za njega.

Nisam stručnjak kao vi, već običan korisnik. Ako ima pitanja, pitajte.

Nazad
Vrh Dno