Šta je novo?

Asus ROG G20 i monitor

RakijaMan

Cenjen
Učlanjen(a)
29.03.2010
Poena
170
Gledam na amazonu da ima dosta keceva jer se zale kako im se pokvare posle nekoliko sedmica. Pa me sad zanima ima li ko od vas i kako rade?

A jedva sam ga i nasao, na oglasima i to samo jedan verzija sa 1070 koju sam i planiro. Ali je iz Svedske pa me zanima i kako ide sa garancijom, mogu li vratiti u nas Asus?

I preporucite neki monitor. Cena, sta znam, oko 500 evra ali moze i 200-300 vise ako ima nesto dosta bolje ali moze i 100-200 manje ako nema neke razlike u kvalitetu. Dijagonala 24"-27"

Sto ne bi uzeo normalan PC?

Imam vec "normalan". Svidja mi se mnogo kuciste pa zato a i ne izadje mnogo skuplje nego kad bih sklapao, 1300 kosta sa 1070. 2000 sa 1080, to je vec bacanje para

Mada ako ne budem mogo da dobijem garanciju ovde onda cu ipak sklopiti sam. Tako da predlozite i neko fensi kuciste od 100-200 evra

Poslednja izmena:
Pa da najbitniji mi je izgled, da ceo sija, sta cu kad sam seljacina. I kad sam kupovo ovaj kompjuter odbio sam od procesora da bih mogao da kupim nzxt guardian 921.

Ipak ima solidno lepih kucista i kod nas. Ja na koje god naletim na netu ono nema u Srbiji.

Nazad
Vrh Dno