D
delimir
Guest
Ko pravi ovo? Tj. na cije uredjaje ASSUS lepi svoju etiketu?
Marketing je cudo :mrgreen:SuperStarr je napisao(la):Nahvalise ga (52x model) na www.hothardware.com, evo nekih detalja:
...
BokiPK je napisao(la):...http://www.cdrlabs.com/...
Ma bitno da je crne boje...delimir je napisao(la):Ko pravi ovo? Tj. na cije uredjaje ASSUS lepi svoju etiketu?
BeastMaster je napisao(la):...
Ma bitno da je crne boje...![]()
delimir je napisao(la):...
To jeste primarno pri odluci, ali sam u dilemi posto ima na trzistu i crni Teac, MSI, Sony i ovaj ASSUS...Nesto sam se obeshrabrio po pitanju ASSUS-a kada sam video da su ga na jednom sajtu uporedili sa helikopterom po pitanju buke. Taman sam napravio ultra silent masinu, pa ne bih da mi ASUX sve pokvari![]()
delimir je napisao(la):...
To jeste primarno pri odluci, ali sam u dilemi posto ima na trzistu i crni Teac, MSI, Sony i ovaj ASSUS...Nesto sam se obeshrabrio po pitanju ASSUS-a kada sam video da su ga na jednom sajtu uporedili sa helikopterom po pitanju buke. Taman sam napravio ultra silent masinu, pa ne bih da mi ASUX sve pokvari![]()
Kao što ti neko negde već reče: "Možda nero nema podršku za njega, nabavi noviju verziju nera." :mrgreen: ;PlisteR je napisao(la):Danas sam u firmi dobio novi rezac ASUS CDRW-5224A. Sistem (XP) ga lepo prepoznaje, medjutim NERO 5.5.1.0 ne zeli da ga prihvati !!?? ctp;
Da li je neko imao iskustva u vezi ovog problema?
delimir je napisao(la):Ma odlucio sam se za Teac.
Ma i on je odustao, samo je prefarbao LG-aAargh je napisao(la):...
a ja sam od teac odustao jer sam cuo da je probirljiv po pitanju izbora medijuma za rezanje, a asus 5224a mi nije los za sada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari