Šta je novo?

ASUS Rampage IV Extreme

• Začetnik teme Začetnik teme Beny
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Beny

Cenjen
Učlanjen(a)
06.09.2013
Poena
154
Zdravo svima .. ako moze mala pomoc .. imam maticnu ploc assassin gigabyte i grafiku gigabyte gtx 780 .. pa sad ovo macinjem i uzimam ASUS
Rampage IV Extreme i Intel 3930k pa sad ne znam .. dal je uredu posto mi je grafika Gigabyte a maticna Asus imali tu ikakvih problema ?

Zdravo svima .. ako moze mala pomoc .. imam maticnu ploc assassin gigabyte i grafiku gigabyte gtx 780 .. pa sad ovo macinjem i uzimam ASUS
Rampage IV Extreme i Intel 3930k pa sad ne znam .. dal je uredu posto mi je grafika Gigabyte a maticna Asus imali tu ikakvih problema ?

nema to nikakve veze druze,nego smemo li da znamo za koliko uzimas te dve stavke?🙂

Pricao sam sa onim deckom iz duacom .. on mi kaze bolje da uzmem 4770k i asus maximus vi extreme .. ono je za 250e jeftiniji procesor .. jer ima samo 4 jezgra .. a kaze da ce se bolje pokazat negeo 3930.. pa sta mislite vi jel bolje 4770k i asus maximus vi extreme .. ili 3930k i ASUS Rampage IV Extreme

Napiši ti za šta bi ti služilo,ovako neznamo konkretno da ti odgovorimo

Pricao sam sa onim deckom iz duacom .. on mi kaze bolje da uzmem 4770k i asus maximus vi extreme .. ono je za 250e jeftiniji procesor .. jer ima samo 4 jezgra .. a kaze da ce se bolje pokazat negeo 3930.. pa sta mislite vi jel bolje 4770k i asus maximus vi extreme .. ili 3930k i ASUS Rampage IV Extreme

Zavisi za sta ti treba.

Ako je za igre, 4770k je bolje resenje a duplo jeftinije. I nikako najskuplju mogucu plocu, gledaj Maximus VI Hero, ustedeces 200e a neces osetiti razlike.

Te ektremne ploce idu samo ako ce procesor biti na ekstremnim klokovima non stop pa zbog stabilnosti + neki eventualni benchmarkovi na tim jakim klokovima (sto ne znaci da Hero ili bivse Formula ploce ne mogu isto to ali ove skuplje su specijalno posvecene ekstremima). Eventualno 4 way Sli i tome slicno. Ni za sta vise.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno