Šta je novo?

Asus rampage extreme problem zvucna

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

NuuR

Cenjen
Učlanjen(a)
28.08.2009
Poena
154
Pozdrav svima.Ako moze neko da mi pomogne molio bi puno.Pre neki dan sam kupio maticnu plocu asus rampage extreme,i uz tu plocu dodze extremna zvucna kartica soun blaster X-Fi,e sad na pakovanju od drajvera je seriski broj za aktiviranje te kartice ali je problem moj sto taj seriski broj nije kompletan,vjerovatno stamparska greska,evo poslacu sliku da vidite kako to izgleda,pa ako je neko imao slican problem da mi pomogne ili vec nesto drugo_Obratio sam se asusu al mi nisu dali adekvatan odgovor ,kao nemogu mi oni pomoci,a plocu sam narucio preko amazon.de.Neznam sta da radim ne mogu da pokrenem drajver odma mi trazi aktivaciju al kad ukucam taj broj sto imamk kaze nije uredu.MOLIM ZA POMOC

Pa ako imas papire, racun, garanciju od ploce, ne vidim razloga zasto ti ljudi iz ASUS-a ne bi izasli u susret. Ne znam gde zivis, ako si u mogucnosti svrati licno do nekog ASUS zvanicnog predstavnika...

Čini se kao da je neko (taj koji ti je prodao ploču) namerno uništio serijski broj da bi sebi ostavio mogućnost da ga i dalje koristi.
Ponovo kontaktiraj Asus i raspitaj se o transferu prava na registraciju.

bas cu pogledati kad dodjem kuci ali koliko se secam, serijski za 3D Mark pocinje sa 3DM06 ali ne i za zvucnu.. i meni lici na stamparsku gresku..

Zivim u Sarajevu ,a jest seriski od 3D Marka isto pocinje kao i ovaj od zvucne,jer neznam kako da ih kontaktiram posalo sam mejl na suport al odgovorili da se javim gdje sam je kupio,a kupio mi je rodzak na amazonu ,slao mejl na amazon niko mi ne odgovara,neznam sta da radim ziv ne mogu da pokrenem drajver od zvuka,e jesam peh uffffff

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno