Šta je novo?

ASUS Radeon 9800XT 256mb.

Milan82bh

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2003
Poena
649
Posto radim u firmi koje uvozi ASUS pre par trenutaka sam imao prilike da probam 9800XT.Kao najzanimljivije sto sam primetio je da na kutiji pise "With Half Life2"?Ali unutra je samo kartonce na kome pise da ce HL2 biti isporucen 4-5 nedelja nakon izlazka???? :beat: Pa ja cu ga imati kad.....nebitno.
Sve u svemu kartica je zverska ali i cena takodje 560E!!!!
E sad ono sto me je najvise iznenadilo.Klokno sam je na 560Mhz Core/760Mhz Memory!!!!!!!!!Radila je savrseno kao da je na default-u!

Opet kasnis :d O tome smo sve saznali iz iskustva Freak_Power-a koji je jos odavno uzeo 9800XT sa bonom na kome je pisalo "dodjemo ti HL2" :beat: To neko od moderatora moze lagano da izvuce da se podsetimo 🙂

Inace korisna informacija za cenu. Steta sto je tolika.

I jos jedna stvar - da li ce oni koji u ovoj zemlji kupe tu kartu moci da preuzmu i gde originalnu igru kad bude izasla, tj. da li ce ona doci njima posto je uracunata u cenu ?

OptiPlex je napisao(la):
Opet kasnis :d O tome smo sve saznali iz iskustva Freak_Power-a koji je jos odavno uzeo 9800XT sa bonom na kome je pisalo "dodjemo ti HL2" :beat: To neko od moderatora moze lagano da izvuce da se podsetimo 🙂

Inace korisna informacija za cenu. Steta sto je tolika.

I jos jedna stvar - da li ce oni koji u ovoj zemlji kupe tu kartu moci da preuzmu i gde originalnu igru kad bude izasla, tj. da li ce ona doci njima posto je uracunata u cenu ?

U pravu si za njega,ali ovo je ASUS-ova kartica koje se razlikuje(valjda)?

Da li sam dobro procitao 560Mhz Core/760Mhz ? ili si mislio 460/760?

Kokos je napisao(la):
Da li sam dobro procitao 560Mhz Core/760Mhz ? ili si mislio 460/760?

Dobro si procitao, a mislio je na ovo drugo. :d:d

Nazad
Vrh Dno