Ja se ne slazem!Sasa je napisao(la):Mislim da se ne isplati uzimati XT verzije pored Pro.
Razlika je veca u ceni nego u brzini.
Imaj na umu da su sve cene za sve moguce proizvode i usluge nakon prelaska sa marke na euro samo zamenile valutnu oznaku te tih 550 € mozes posmatrati kao 550 "nekadasnjih" DEm, koliko su uvek kostale vrhunske 3D kartice (seti se V1/2 akceleratora)OptiPlex je napisao(la):cene grafickih, empirijski dokazano, idu samo na gore !
550€ za kartu koja je par tricavih procenata (2-5%) brza od 350€ jeftinije karte - uzas 😡
Nedjo je napisao(la):...
Ja se ne slazem!
Imaj na umu da su sve cene za sve moguce proizvode i usluge nakon prelaska sa marke na euro samo zamenile valutnu oznaku te tih 550 € mozes posmatrati kao 550 "nekadasnjih" DEm, koliko su uvek kostale vrhunske 3D kartice (seti se V1/2 akceleratora)
🙂Sasa je napisao(la):...
Mozes da se ne slazes, samo nemoj da urlas molim te.
Uzvicnici "ovo ono".
Pozdrav!
ako ti je 80-100 MHz beznacajan overklok preko Pro-a i cinjenica da za 20€ preko cene Pro-a dobijes 50€ vredan kupon, onda nemamo o cemu da raspravljamo, jednostavno nisi objektivan.byMaX je napisao(la):Ni ja ne vidim zbog cega bi dali prednost XT-u ako je Pro osetno (a to je vec 20 e) jeftiniji... Nije znacajno brzi i ne moze mnogo vise da se overklokuje...
ako ti je 80-100 MHz beznacajan overklok preko Pro-a i cinjenica da za 20€ preko cene Pro-a dobijes 50€ vredan kupon, onda nemamo o cemu da raspravljamo, jednostavno nisi objektivan.
:wave;
Bane je napisao(la):...
"Moj shvorc je veci od tvog" 🙂
ako ti je 80-100 MHz beznacajan overklok preko Pro-a i cinjenica da za 20€ preko cene Pro-a dobijes 50€ vredan kupon, onda nemamo o cemu da raspravljamo, jednostavno nisi objektivan.
:wave;
ahahahaaaa... samo geografski smo u istoj .... ostalo.. :smack:Shumaher je napisao(la):pozdrav
Mozhda cu pitati pogreshno 😳
a zashto pa valjda ce slati kod nas pa valjda smo blizu EU
||NeX|| je napisao(la):Čekaj, 9600pro je gori od 9500pro, a pošto ovaj se više ne prozivodi, a 9600xt je bolji od 9500pro, onda se on uzima. Ta razlika cijene nebi nekoga trebala zanimati, nego kvalitet. Ja se samo pitam, jesam li na dobrom putu kada uzmeš tu karticu, a zapostaviš Asus. Na ovoj krntiji Asus (tnt2 v3800 magic) me super služi, nadam se da me ATi neće razočarati!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari