Šta je novo?

Asus P8P67 USB spor transfer, zamrzava sistem.

Tebi izgleda i win ima problem, da li su drajverili sma prosudi. Da bi bio siguran da ti fleške ne prave problem da li si probao fleške kod nekoga drugoga?

Nije win posto se i u total commanderu javlja potpuno isti problem. Evo prebacuje film od 2 gb brzinom od 7MB/s, smorim se.

mozda ovo nema veze sa tvojim problemom, ali meni se takve stvari desavaju sa jednim starim dell kompom.
dosta dugo sam se zezao dok nisam otkrio u cemu je fora, a to je :
kada mi je laserski stampac koji je prikljucen ( losim ) usb kablom upaljen (ON), flesevi se zaglupljuju, koce, pukne prenos u toku kopiranja fajla, ne moze da se odredi putanja, itd.
kada isti ugasim ( stampac ) pa zatim krenem u kopiranje sve je u najboljem redu.

ne kazem da je ovo kod tebe slucaj, ali proveri koje sve uredjaje imas prikljucene na komp preko usb kabla, pa probaj selektivnom metodom nesto da uradis.
:wave:

Imam samo mis nakacen. Bezicna stanica od logitech-a. Probacu neke kombinacije sa tim.

gospon' zzeravica vrlo koncizan u svojim odgovorima po forumu.
brw brw

Hvala, bas mi je pomoglo. :)

I dalje nisam resio problem... :( Ne znam do cega moze biti, moguce da je sama ploca, ne nosi mi se na reklamaciju zbog toga. Prebacivanje na usb vrsim u Total cmd, iako je sporo 7-8 MB/s, barem ne zamrzava aktivne aplikacije kao kada prebacujem u win.

@Slaninica

Jesi probao u safe modu da kopiras ?

Nazad
Vrh Dno