Markomaniax
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.06.2008
- Poena
- 815
Moja oprema
- CPU & Cooler
- pola jezgarni jui-hwong 6000
- Matična ploča
- iskljucivo armirana
- RAM
- za sliku, jeste
- GPU
- GFUJ
- Storage
- imam shupu i podrum
- Zvuk
- licni beatboxer
- PSU
- jok, macki
- Kućište
- Ei Nis
- Monitor
- crt gorenje tv bez daljinca
- Miš & tastatura
- comodore + mis sa 386 kompa sa jednim dugmetom
- Pristup internetu
- Modemska 56k veza
U pitanju je bratovljev komp, koji od pre neki dan kresuje sa pomenutom plocom i u XP i u BIOSu. Posto nije uspevao da sacuva podesavanja , ja sam prvo tipovao na bateriju za koju sam cuo da je baxuzna na takvim plocama.
Nakon zamene , problem je ostao i sti pa sam poiskljucivao sve sem graficke da vidim da nije do nekog hardverskog konflikta... i ko baxuza - nije ni to , problem je ostao.
Sad jedino cega jos mogu da se setim je novi bios, ali ne znam ni da li je problem u starom i da li ce uspeti da se flasuje uopste pri takvom nestabilnom sistemu.
Garancija je istekla , tako da ne bih da ga nosimo u servis zbog neke trivijalne grescice i da mi ga tamo zadrze 2 meseca.
HELP!?
Nakon zamene , problem je ostao i sti pa sam poiskljucivao sve sem graficke da vidim da nije do nekog hardverskog konflikta... i ko baxuza - nije ni to , problem je ostao.
Sad jedino cega jos mogu da se setim je novi bios, ali ne znam ni da li je problem u starom i da li ce uspeti da se flasuje uopste pri takvom nestabilnom sistemu.
Garancija je istekla , tako da ne bih da ga nosimo u servis zbog neke trivijalne grescice i da mi ga tamo zadrze 2 meseca.
HELP!?