Šta je novo?

ASUS P5KC

combe83

Cenjen
Učlanjen(a)
14.01.2011
Poena
170
Imam plocu ASUS P5KC i stavio sam procesor Core 2 Duo E8400 i sada mi trazi da update bios, jer moze neko da mi pomogne kako se to radi i jel to nesto poasno po komp ako nestane struje u toku update-a???

Hvala

Skines sa zvanicnog sajta bios za svoju plocu i afudos aplikaciju (imas u download sekciji za svoju plocu). Napravis boot flopi i kopiras afudos i bios file na njega, Butujes sa flopija i kucas afudos /ixxxxxxx.rom (gde je xxxxx ime bios fajla), sacekas, kada zavrsi restartujes, load bios defaults, udejs u bios, podesis ga i to bi bilo to.
Nemoj koristiti EZFlash, mnogi su se opekli njime.

Poslednja izmena:
Skines sa zvanicnog sajta bios za svoju plocu i afudos aplikaciju (imas u download sekciji za svoju plocu). Napravis boot flopi i kopiras afudos i bios file na njega, Butujes sa flopija i kucas afudos /ixxxxxxx.rom (gde je xxxxx ime bios fajla), sacekas, kada zavrsi restartujes, load bios defaults, udejs u bios, podesis ga i to bi bilo to.
Nemoj koristiti EZFlash, mnogi su se opekli njime.

A sta se desava ako u toku update-a nestane struje ili tako nesto,cuo sam da moze da mi osteti plocu i ostale komponente

A sta se desava ako u toku update-a nestane struje ili tako nesto,cuo sam da moze da mi osteti plocu i ostale komponente

Nemoj da razmisljas o tome :d Najverovatnije bi mogo samo da bacis plocu :crash:
Edit: Za update biosa, ja sam koristio program asus update program, i odradio je sve kako treba :)

Poslednja izmena:
Izgleda da si je pre****o cim se ne javljas :D

Nazad
Vrh Dno