Šta je novo?

Asus P5k

BEGINER

Slavan
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
320
Interesuje me kakva vam je temperatura doticne ploce??
Imam q6600 na njoj i prosecna temp mi je izmedju 48-50 stepeni:trust:

meni deluje da je to ok temp. poshto je meni sada na p45 chipu koji se manje greje 35 36 a u sobi ima oko 28c to je neko moje mishljenje ali nisam siguran poshto nemam dotichnu plochu :wave:

poznajuci je po oskudnom hladjenju zrela je za jedan dodatni fan ;)
moj P5K PRO max dostize 41C (do duse ima i vise bakra :))

Poslednja izmena:
Ok fala na brzom odgovoru..Temperatura je tu konstantno oko 50tak stepeni,doduse nemam termostat u sobi ali mi je verovatno pakao jer sam u potkrovlju

onda je temp ok ;)

Poslednja izmena:
poznajuci je po oskudnom hladjenju zrela je za jedan dodatni fan ;)
moj P5K PRO max dostize 41C (do duse ima i vise bakra :))
Imam dodatni fan i to cini mi se da je 12tica u pitanju;)...Verovatno je dosta topla jer mi je u sobi pakao...Garant mi je u sobi preko 33 stepena a masina radi dugo,znam da ga ne gasim i po 10 tak dana,a uz to sam i game freak:D

izvini, a jel radi ? Ako radi - ne diraj. Ako crkne (a nece) dobices drugu. Sve te ploce i hladjenja su testirana da rade i u kaliforniji kod nekog u stanu ko nema klimu...Dodavajem ekstra kulera produzices joj radni vek sa dovoljnog na prevazidjeni. Ah da, takodje ces uneti jos prasine u kuciste, neces nista dobiti tim hladjenjem osim dodatne buke itd.
Ako je proizvodjac tako stavio - testirao je i to radi ! :wave:

Imam istu plocu, imam i geminII cooler sa dve dvanestice koje pokrinaju i silentpipe, pa mi temperatura ne prelazi 40c

Interesuje me kakva vam je temperatura doticne ploce??
Imam q6600 na njoj i prosecna temp mi je izmedju 48-50 stepeni:trust:

Kod mene ovo ljeto nije presla 37-38C. Nista mi ne hladi cipset (mislim na dodatni vent i sl). Temp mjerio u biosu i everestu.

Poslednja izmena:
E ljudi da li je tacno da P5K ploca ne podrzava PCI-Express 2.0 standard?

A nije bilo...

Pogledaj malo testove razlike su i do 20%

Poslednja izmena:
Hm, prvo chim sam video ASRock sam se najezio, a drugo on testira dual gpu karticu kojoj je stvarno potreban bandwith, al bilo koja single gpu karta radi punom snagom na PCI-e 1.0.
A i ASRock je josh jednom pokazao da je shit ladno je CPU score pao za ~200markova u odnosu na onog Gigabyta ;)

Pa dobro al sigurno je to da pci express 2.0 nesto znaci makar za buducnost, bas zbog toga sam se ja odlucio i za neku p45 plocu...

pa znaci naravno, samo nemoj assrock uzimati...

Ma da...

Meni to vise do procesor, bas sam otvorio nekoliko tema...

Neznam koju plocu da uzmem za klokovanje q6600 svi imaju svoje favorite nikako da nadjem da neka se izdvaja...

Imao sam je, solidna plochica, meni se iskreno ne svidja gde joj je ATX power connector i kod mene se grejala dosta, novi vlaskik je o5 vrlo zadovoljan i kaze da mu se ne greje.

Vrh Dno