Šta je novo?

Asus P5K Premium

• Začetnik teme Začetnik teme Raksa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Raksa

Čuven
Učlanjen(a)
16.10.2005
Poena
619
Pozdrav forumasi. Evo da krenemo redom! Video sam veoma odlican i kompletan review Asus P5K Deluxe ploce e sad me zanima za plocu u naslovu da li ima neko iskustva sa doticnom? Uzimam konfiguraciju naredne nedelje pa me interesuje da li neko poseduje ovu plocu i neka mi iznese svoje utiske!? Nije mi bitno da li je dobra za overclock (nece biti namenjena za to) vec me interesuje stabilnost i kompatibilnost s komponentama. Uz nju bi isao jos C2D 6550 ili 6750, OCS 2x1GB Gold XTC i Asus HD2600XT, Audigy, Sky Star HD... Pa sad ako je neko voljan neka mi napise nesto vise o njoj ja sam samo video njene specifikacije. Poz i hvala unapred!

Premium ili Deluxe? Ima razlike...

Kazem citao sam o Deluxe ali ne znam kakva je Premium posto mi Premium nude na 2 mesta (imam neke pogodnosti) pa me zanima da li su razlike izmedju ova dva modela male ili velike da ne kazem ogromne i samo opet da napomenem nije mi bitan overclock time se necu baviti u smislu da cu ici do krajnje granice vec samo onoliko koliko je potrebno za stabilnost sistema u radu. Radio bih u Adobe Premieru cesto pod overclockom igrice tek tek ponekad... Kazes ima razlike? Ako nije tajna koje su to razlike?

Nazad
Vrh Dno