Šta je novo?

ASUS O!Play Mini

Ovo mora biti bas jeftino s obzirom da nema mrezni ulaz...

Pa pise u tekstu da je cena oko 80 evra.

U **hnomaniji ga ima ali nije oko 80e vec tacno 12.599 RSD ;)

To nije mini verzija

Greska moja onda,nisam dobro obratio paznju da ova od 12500din nije mini verzija, da li ima neke vece razlike u hardware-u izmedju mini i klasicne verzije?

A i mreza je bitna stavka kod tih mm plejera, ali za taj novac od 80ak eura on verovatno sasvim dovoljno nudi.....

Mreza svakako jeste bitna, ali mozda ne svakome. Cena deluje OK i veliki je plus mogucnost promene boja fontova, sto meni licno znaci.

Prilicno mi je interesantan ovaj model, nadam se da ce se uskoro postati "available" za kupovinu :)

Sta znam, meni ne deluje nista narocito. Ne istice se mogucnostima, a ni cenom, cak i lici na Apacer al460 koji je dosta jeftiniji.
Mi u Srbiji imamo malo iskrivljen pogled na ovakve plejere, jer je ponuda slaba a cene bezobrazne.

Zamalo pa duplo skuplje od Apacer 460. Svaki dalji komentar je nepotreban.

Ovi iz Microsistemsa nikad ga nisu ni imali cena od 100EU je budalaština, Tehnomanija ga ima za 8499 din (oko 81EU) :)

Poslednja izmena:
Ja ga narucio iz Tehnomanije.. stize u sredu pa javljam utiske.

Prvi utisci..
Cita sve zivo pa i neke od mkv koje C530 ne prepoznaje..
Odlicna reprodukcija, nema seckanja, video prikaz je perfektan.

U setup-u nema srpskog jezika.. ima hrvatski, engleski i td..

Rad sa titlovima: postoji mogucnost pozicioniranja titla (gore dole), uvecanja, promene boje i td.. inace prepoznaje 5 razlicitih formata titlova (srt, sub, txt, smi, ssa). Titlovi u svim bojama imaju tanki crni obrub
Nedostaci: bela boja titla nije cisto bela vec sivkasta.. ne pamti odabranu poziciju i velicinu titla pa se pri ponovnom ukljucenju moraju ponoviti podesavanja. Startna pozicija titla je skoro na donjoj ivici ekrana tako da se uvek mora podizati prema gore.

Mozda i postoje podesavanje tako da se pamti velicina i pozicija titla ali ja nisam uspeo da otkrijem.

Dobro je da postoji mogucnost nadogradnje firmware tako da ce se nedostaci moci ispraviti.

Evo kako izgledaju titlovi na 32"
velicina fonta na slici je 24, a moze da se podesi do velicine 40

slikano je sa mobilnog..

Uploaded with ImageShack.us

Aj uslikaj jednu i sa zutim titlovima, po mogucstvu sa nasim slovima

ja tokom testiranja nisam mogao da apdejtujem FW... jel nekome uspelo?

Vrh Dno