hello86, o kom modelu se radi i gde ima da se kupi po toj ceni? za te pare radi se o dobroj kupovini.
mada, ati hd3470 zamenjuje hd2400xt i slabiji je od hd2600.
HD3450 menja HD2400Pro
HD3470 menja HD2400XT
HD3650 menja HD2600Pro/XT
У питању је модел F5SL.svidela mi se npr ova konfiguracija:
Specifikacija
Procesor Intel® Core™2 Duo T5750 2.0GHz 2MB FSB667
Memorija 3072MB (3GB) DDR2 667MHz
HDD 250GB SATA 5400rpm
Monitor 15.4" WXGA 1280x800 Crystal Brite
Grafička karta ATI Mobility Radeon HD3470 256MB
CD/DVD DVD RW Dual Layer
Zvučna karta 16-bit Sound Card
Zvučnici Stereo Speakers
Modem V.92 56k Fax Modem
Mrežna karta 10/100/1000 Gigabit Lan
Wireless 802.11 a/b/g/Draft-N
Operativni sistem Bez operativnog sistema
Baterija 6 cell batt.(do 150 minuta)
Težina 2.6kg
Dodaci i raspoloživi konektori
Bluetooth Integrisan Bluetooth
Card Reader Integrisan 8-u-1 čitač kartica (SD Memory Card, Memory Stick, Memory Stick PRO, MultiMediaCard, SmartMedia Card, Memory Stick Duo, xD-Picture Card)
USB 4
AudioOut 1
MicIn 1
ExpressCard slot (34/54mm) 1
Modem (RJ 11) 1
LAN (RJ 45) 1
Analogni VGA 1
DVI 1
Web Camera Integrated 1.3 Megapixels Video Camera
Garancija 24 meseca
У питању је модел F5SL.
Кључна ствар у спецификацији недостаје, а то је чипсет. Уграђен је неки SiS чипсет... :S:
radio najvise sa asusu a3500 i mogu ti reci da ono shto si platio si i dobio.
Jedino shto mi je nekako tanak za mobilnost tako da sluzi kao desktop masina.
Naime slab je i chini mi se neoptoran za nosenje na duze staze. Ako ti je potrebna veca mobilnost i nosenje u rancu mislim da treba da se odlucis za neshto robusnije.
Stavi crnu pozadinu ili uključi neki crni skrinsejver pa mi kaži da li vidiš belu liniju. Skoro sigurno si dobio ekran iz kojeg probija belo. :S:iskren da budem primetio sam i neku kao belu liniju kada se pali mashina i toku rada kada gledam u ekran iskosa....
Ako budeš čekao da ASUS izbaci drajvere, načekaćeš se.a shto se tiche drajvera za grafiku..pa kazhem ti nijedan katalist nije hteo da se instalira jer kao ne prepoznaje karticu...bukvalno stane na pola instalacije...
a na visti isto tako ja instaliram katalist ali brate nemam nigde opciju da ga vidim..tj da vidim podeshavanja na primer da iskljuchim AA vertical sync i ostalo...
iskren da budem primetio sam i neku kao belu liniju kada se pali mashina i toku rada kada gledam u ekran iskosa...i greje mi se prilichno na touchpad-u...sve mi se chini chim osvane [ radim do ujutro] zovem pc practic i kimtec da se raspitam da li je "to sve normalno" ..a shto se tiche drajvera za grafiku..pa kazhem ti nijedan katalist nije hteo da se instalira jer kao ne prepoznaje karticu...bukvalno stane na pola instalacije...
a na visti isto tako ja instaliram katalist ali brate nemam nigde opciju da ga vidim..tj da vidim podeshavanja na primer da iskljuchim AA vertical sync i ostalo...
btw danas mi se opet sa novim bios-om desio kompletan shlog mashine..def. neshto tu mega smrdi..
tbc..
nazalost ne pomazhe...Stavi crnu pozadinu ili uključi neki crni skrinsejver pa mi kaži da li vidiš belu liniju. Skoro sigurno si dobio ekran iz kojeg probija belo. :S:
Ako budeš čekao da ASUS izbaci drajvere, načekaćeš se.
Rešenje za drajvere:
1. Skini najnovije drajvere: http://ati.amd.com/support/driver.html
2. Idi ovde i prati uputstva: http://www.driverheaven.net/modtool.php
Imaćeš najnovije drajvere i pun Catalyst Control Centar.
Ja tipujem da je SiS-ov čipset škart.
Ma imaš.nazalost ne pomazhe...
instalirao sam sve prema tvojim navodima ali ja zaista kada kliknem na properties karte ne dobijam full katalist :/
damn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari