Šta je novo?

ASUS N76 bizare problem

Šteta, šteta, ogromna šteta što se nisu u ASUS-u potrudili i omogućili potpunu podršku sa drajverima za sve w7 32/64bit verzije...
Ovako ću izgleda biti prinudjen da uzmem HP, kod njega sve radi i na w7 i w8 pa ko sta voli ...
Na zalost HP ProBook 4740s je nesto slabiji/losiji od Asus N76 serije, prvo po broju mesta za hdd/ssd, pa manje jaki zvucnici, memorija na 1333MHz, nema osvetljena slova na tastaturi...
Meni se samo jedna stvar kod asusa manje svidja nego kod HP-a , ona sjajna srebrna povrsina kucista gde je tastatura, da je srednje siva kao u HP bio bi lepsi ...
Ajde, dobro, ustedecu 100-200e i eto "dobitka" ...

Potpuna je podrška, samo se treba malo potruditi. Mnoštvo stvari radi sa VZ ili VM drivera, a i na cd-u ima verzija za win7. Evo ja sam uspeo sve da odradim, na N76VJ, koji isto tako nema na sajtu win7 drivere. Radi i sub bez problema.

Upravo si definisao kontradikciju

Drugacije cu se izraziti, nije ostalo hardware-a u laptopu koji nije prepoznat, a i nije bila neka posebna akrobatika da se do drivera dodje. Samo zbog ovoga ne vredi uzimati HP naspram Asus-a.

Covek je lepo rekao, samo preuzmes drajvere za VM ili VZ model i sve radi kao sat. Potvrdjujem iz sopstvenog iskustva za N56. A definicija "malo potruditi" je u ovom slucaju jedan klik misem na drajvere za n76 VM. E sad ako je tebi to razlog da uzmes HP 4740 za koji i sam tacno kazes da je slabiji od N76 onda sta da ti kazem...

Covek je lepo rekao, samo preuzmes drajvere za VM ili VZ model i sve radi kao sat. Potvrdjujem iz sopstvenog iskustva za N56. A definicija "malo potruditi" je u ovom slucaju jedan klik misem na drajvere za n76 VM. E sad ako je tebi to razlog da uzmes HP 4740 za koji i sam tacno kazes da je slabiji od N76 onda sta da ti kazem...

Namestices sve, nemoj HP

Evo informacije iz prve ruke, oko podrške za WIN7 za ASUS notebookove. Dole navedeni modeli će dobiti ili su već dobili podršku (kroz drivere):
drvs.webp

Postovani

evo rekoh da dignem temu iz mrtvih. Pokusao sam pretragom pa videh da nema mogucnosti da to sto trazim i nadjem.

Sada konkretno pitanje ako neko j e radio to ili zna.

kolika je *******cija da se uglavi jos jedna HDD ( SSd naravno) u ovaj laptop i da li je to moguce u kucnoj reziji ili ne ( mislim koliko je komplikovano u smislu rastavljanja.) ?

Hvala na odgovorima

Nazad
Vrh Dno