Šta je novo?

asus n6600 agp problem

fela

Slavan
Učlanjen(a)
01.01.2006
Poena
301
Ovaj problem je verovatno bez veze i lako resiv, ali sam neiskusan. instalirao sam za asus n6600 agp sve moguce asusove, nvidijine i windows drajvere, ali svaki put kad pokusam da pokrenem smart doctora (da overclockujem karticu), on mi prijavljuje gresku, da karticu ne vidi!!! :wall:
windows je prepoznaje, ona radi prilicno dobro, ali me ovo sa softverom jako nervira. ima li pomoci???

fela je napisao(la):
Ovaj problem je verovatno bez veze i lako resiv, ali sam neiskusan. instalirao sam za asus n6600 agp sve moguce asusove, nvidijine i windows drajvere, ali svaki put kad pokusam da pokrenem smart doctora (da overclockujem karticu), on mi prijavljuje gresku, da karticu ne vidi!!! :wall:
windows je prepoznaje, ona radi prilicno dobro, ali me ovo sa softverom jako nervira. ima li pomoci???

Hehe,ako si uzeo od mene karticu,to je zato sto je fleshovan bios (leadtek),koristi riva tuner 15.8!
Evo uputstvo!

Pristupis Riva Tuneru
U Power User kartici ides na :
Riva Tuner 15.7 \Nvidia\Overclocking\ -----> Ovde sve osim EnableModeSetLoop stavis na 1
(na svaku stavku desni klik pa na zutu sijalicicu)
Ovim se omogucuje da forsiras doticni 3D mod. Takodje u : Riva Tuner 15.7\Overclocking\Global\
desni klik na "MaxClockLimit" i unesi vrednost 200 (to su procenti----> tj. to znaci 2 puta vise
od dotadasnjeg maksimuma od 450 tj. postace 900 za Gpu ).
Ovo cisto da izbegnes problem sa maximumom moguceg kloka kroz Rivu od 450Mhz.
Na mestu gde se vrsi OC u Rivi (ono malo sto trepce kada prvi put
startujes Rivu, a nalazi se pored "Forceware Detected" teksta na glavnom meniju.) uradis slobodno po gorepomenutom
pravilo, a ako zelis da sacuvas ides na "Save", pa na "Apply at sys.startup" i takodje chekiraj i "Use Alter. Startup daemon"
poz :wave:

Poslednja izmena:
Vrh Dno